vrijdag, maart 29, 2024
HomeStatistiekenKagia beste derdeklasser regio West II in landelijke ranglijst

Kagia beste derdeklasser regio West II in landelijke ranglijst

-

Ruim 600 derdeklassers vochten dit seizoen hun robbertje uit in hun klasse en in een district. Onze regionale derdeklassers kwamen uit in West 2, poule 3A op zaterdag en zondag. Enkel avv Alphen kwam op zondag uit in 3B. Van al die derdeklassers uit onze regio heeft Kagia de beste resultaten neergezet. Daarmee werden de mannen van Jerry Ubink ook eerste, enkel moest die stek worden gedeeld met twee andere clubs. In de nacompetitie ging het fout. Toch mag Kagia trots zijn op de 46ste plaats in de landelijke ranglijst.

FC Lisse zondag werd wel kampioen en had daar beduidend minder punten voor nodig dan Kagia. De formatie van Laurens van der Voort tikte als 62ste  aan. Roodenburg en MMO eindigden net boven de top 100 en DOSR, Alkmania en Meerburg nestelden zich in de top 200.

De minste prestaties werden neergezet door Lugdunum, dat uitkwam op de 517e plaats. De kikkers degradeerden zoals bekend naar de vierde klasse. SJZ en LSVV’70 eindigden niet ver boven Lugdunum op de landelijke lijst, maar bleven wel derdeklasser. Tenslotte de vermelding dat SC Zuiderpark de zwakste derdeklasser is geworden. Alle wedstrijden gingen verloren en ook werd de ploeg bestraft met drie punten in mindering. De ploeg uit 3C West 2 op zaterdag kreeg liefst 187 tegentreffers te verwerken. Amstelveen Heemraad zette de beste prestaties neer in West I, 3B.

[table “94” not found /]
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read