Morgen worden de nieuwe standen weer gepubliceerd van de drie spelersklassementen en zullen ook de drie weekelftallen worden gepubliceerd op onze website. Volgende week volgt de uitslag van de spelers van de maand september, met terugwerkende kracht, en tevens van oktober. Hierbij alvast enkele krenten uit de pap na het zevende speelweekeinde.

spelersklassement banner

Hoofd-en eerste klasse

Na de zevende speelronde zijn er 83 spelers opgenomen in het spelersklassement. Nieuw op de lijst zijn Milan van Schaijk (Alphense Boys), Niels van Veen (FC Rijnvogels), Koos de Haas (GHC), Nick van As (FC Boshuizen) en Virgil Tsin Asjoe (Voorschoten’97). Op dit moment zijn er twee leiders en die spelen beide voor zondageersteklasser FC Boshuizen. De voorsprong van het duo bedraagt slechts 1 punt op de nummer drie en dat is een speler van Alphense Boys. De top vijf wordt op dit moment vol gemaakt door twee spelers van ARC. In de top negen valt op dat er zes middenvelders bij staan. In het weekelftal is FC Boshuizen met drie spelers hofleverancier, dit als gevolg van de puike zege op RKAVV.

Tweede-en derde klasse

In deze categorie staan ondertussen al 214 spelers in ons spelersklassement. Ook hier staan er twee spelers bovenaan en deze worden vertegenwoordigd namens Oegstgeest en Zwammerdam. Foreholte heeft een speler op de derde plek staan, terwijl clubs als TAVV, Stompwijk, Kagia, RCL, UVS, Roodenburg en MMO ook een speler voortbrengen in de top van het klassement. Middenvelders voeren ook hier de boventoon. Bij de eerste dertien zijn er zes die in die linie spelen voor hun club. Nieuwelingen na afgelopen weekend zijn: Thomas Waasdorp (LSVV’70), Amjad Alzeidi (GOL Sport), Sander Goudriaan (Kagia), John Onderwater (Stompwijk), Dennie Luigies en Wouter Vlasveld (Foreholte), Roy Weenink, Jochem van der Meer en Tom Marsiglia (Alkmania), Albin van Wieringen en Jeroen Disseldorp (MMO) en Joep van Vuren (Meerburg).

Vierde klasse

Nieuwe gezichten op de ranglijst na het weekend van 25 en 26 oktober zijn in de vierde klasse: Dennis Norder (DOSR), Robert Dros (FC Rijnland), Paul van Wetten (VVSB), Bas van den Berg (vv Leiden), Ronald Bekooi (Leidsche Boys,zo), Glenn Valk (Bernardus), Sjors van de Hoorn (Altior), Michel Nolten (Alphia), Miks Taskin (VVSB), Ozan Isitir (Lugdunum), Roy van Leeuwen (Haz. Boys) en Kotaro Machida (Football F.). Op de lijst komen net iets meer dan 200 spelers voor,waarvan de koploper uitkomt voor Woubrugge. De nummer 1 wordt gevolgd door spelers van de zaterdag-en zondagtak van Leidsche Boys, Altior, Bernardus, Lugdunum, Football Factory, FC Rijnland en FC Boshuizen.