vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leiden23ste UVS G-Mixtoernooi in 25ste levensjaar!

23ste UVS G-Mixtoernooi in 25ste levensjaar!

-

UVS bestaat dit jaar honderd jaar! Ook de G-voetballers hebben iets te vieren. Immers, zij maken al 25 jaar deel uit van UVS. Voor de 23ste keer organiseert de Afdeling G-voetbal van UVS dit supergezellige mixtoernooi.

Op dinsdagavond 6 mei a.s. vanaf 19.00 tot ca 21.00 uur zijn de poulewedstrijden. Vrijdagavond 9 mei tussen 19.00 en 20.30 uur worden de finales gespeeld. Aansluitend volgt dan de prijsuitreiking met voor de winnaar de Johan Kwestro Wisselbokaal. Verder wordt de winnaar van de Dick Kikkert Trofee, een prijs voor de meest waardevolle speler van het seizoen, bekend gemaakt.

DKF 3)

DJ Akie zorgt vrijdag voor de spetterende muzikale afsluiting waarbij het Nederlandse lied ruimschoots te horen zal zijn! Op deze avond zijn ook de discogangers van VTV en bewoners van de diverse Gezins Vervangende Tehuizen onze gasten.

De deelnemende teams zijn: Swetterhage, Rooy-Rakkers, VTV Leiden, Leidsche Boys, FC Boshuizen en drie UVS teams aangevuld met spelers van UVS-zaterdag!

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation.Het mooie weer is besteld, dus niets weerhoudt u ervan om de spelers te komen aanmoedigen en vooral te genieten van het enthousiasme, de wil om te winnen maar bovenal de gezellige sfeer!

Tot 6 en 9 mei a.s. op de Kikkerpolder!
Bestuur UVS en begeleiding G-voetbal

Must Read