Creativ EventZ logoNet als in de voorbije jaren heeft de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl weer een verbintenis gesloten van Creativ-EventZ. Dankzij deze sponsor kon de Club van het Jaar afgelopen juni een weekend de hort op in Duitsland. Die winnaar was Kagia (het jaar ervoor DoCoS) en onze redactie ontving lovende kritieken van de Lisserbroekers over een prima georganiseerd weekend, waarin de nodige lol is getrapt.

 
Woordvoerder Roland van der Giessen: ,,Creativ-EventZ is een veelzijdig bedrijf voor bedrijfsleven, particulier en sportclub. Voor de sportteams organiseren wij in binnen en buitenland de broodnodige trainingskampen. In de loop der jaren hebben wij voor vele amateur -en betaald voetbalorganisaties het (winter)trainingskamp mogen verzorgen. Wij onderscheiden ons van anderen daar wij aangesloten zijn bij het garantiefonds reisgelden wat eigenlijk een wettelijke verplichting is als je pakketreizen verkoopt.
Onze locaties zitten in heel Spanje de Canarische eilanden en Portugal maar ook in Nederland. Kijk gerust eens op de site www.creativ-eventz.nl/trainingskampen. Vanuit ons eigen kantoor in Spanje zorgen wij voor de tickets, de hotels, de velden en eventuele oefenwedstrijden daarnaast hebben wij diverse leuke activiteiten voor de sponsors die meereizen. Voor Nederland werken wij met de beste hotels samen en maken we een pakket op maat. Naast de trainingskampen hebben wij ook leuke einde-seizoens-events in de vorm van een citytrip of een outdoor weekend.

 
Vanuit onze afdeling trainingskampen vinden wij het leuk het Elftal/Club van het Jaar te sponsoren voor partner Leidenamateurvoetbal.nl met dit jaar als eerste prijs een waardebon van euro 500.- voor een binnenlands trainingskamp of euro 1000.- voor een buitenlands trainingskamp van minimaal 20 personen.”

 
Binnenkort zal de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl de opzet voor dit seizoen uit de doeken doen. Dus aan alle bij onze website aangesloten clubs geldt: volg de website voor nadere informatie. Welke club kan er na dit seizoen er lekker tussenuit?