header creativ eventzCreativEventZ heeft het winter 2015 programma klaar en buiten de gebruikelijke locaties waar u al terecht kan met uw club, hebben wij een aantal nieuwe locaties toegevoegd om uw club een succesvol wintertrainingskamp te bezorgen in Spanje en/of Portugal. Voor Spanje hebben wij nieuw in het bestand Barcelona-stad, zowel budget als luxe, en we hebben tussen Salou en Valencia de plaats Benicasim er bij genomen waar geweldige velden liggen.

En als klap op de vuurpijl: in de buurt van Malaga Alhaurin een geweldig golfresort. Voor Tenerife gaan we in samenwerking met Tenerife Sport een internationaal toernooi organiseren met 8 teams en een eerste prijs van euro 1500.-. Het toernooi zal gehouden worden van 2 t/m 7 januari 2015. Ook de Calellacup stoppen we in een nieuw jasje en ook hier hebben we een eerste prijs van euro 1500.- beschikbaar.Voor Portugal blijven we in Lissabon en de Algarve.

Nog niet toe aan de winter dan hebben wij ook een uitgebreid aanbod voor een eindeseizoen-event of een trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in Nederland.

Al met al genoeg redenen om vast eens te surfen op onze site en te genieten van een pre-order korting van 15%. Zie: http://www.creativ-eventz.nl/trainingskampen. Wij komen graag bij uw club langs om de mogelijkheden te bespreken.

CreativEventZ