[wptabs mode=”horizontal”][wptabtitle] Algemeen[/wptabtitle] [wptabcontent]In de voorbije maanden heeft onze redactie hard gewerkt aan een nieuw uiterlijk van onze website. Eigentijdser, meer beeldend, nóg informatiever en met een scala aan extra mogelijkheden. Alles met het doel om verder te professionaliseren en nog meer publiek enthousiast te maken.

Onze redactie is heel erg content met de opgebouwde belangstelling van de Leidse (regio)voetballiefhebber en wil onze aanhang ook graag in de toekomst een product leveren waar de lezer met veel plezier terecht kan. Met de vernieuwde lay-out en mogelijkheden, waarover in een navolgend bericht meer informatie, gaat onze redactie er vanuit om weer een grote stap te maken als platform voor het voetbal in Leiden en omstreken. Hoewel er met zorg aan de nieuwe look is gewerkt, kan het zijn dat nog niet alles werkt en/of er nog werkzaamheden ongoing zijn. Het gaat hierbij in principe louter om al eerder geplaatste berichten en dus niet om up-to-date berichtgevingen. Hier wordt druk aan gewerkt. Indien u als lezer iets tegenkomt, meldt dit dan alsjeblieft bij ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Het kan zijn dat het al bekend is en in dat geval wordt er op korte termijn naar gekeken en gehandeld. Wellicht ziet onze redactie andere oneffenheden over het hoofd en dus is dan ook een berichtje onze kant op wenselijk. Onze redactie houdt zich altijd aanbevolen voor suggesties, op-en aanmerkingen en andere berichtgevingen m.b.t. de website. Samen kunnen we vooruit komen en er voor zorgdragen dat deze website een toekomst blijft houden en dat onze redactie ook in staat is om zich nog verder te ontplooien met als doel om de lezer te plezieren met allerhande berichtgeving over het Leidse regiovoetbal.

Redactie Leidenamateurvoetbal.nl[/wptabcontent][wptabtitle] Nieuw[/wptabtitle] [wptabcontent]Enkele verbeteringen en vernieuwingen zijn:

  • de marktplaats: clubs kunnen vacatures voor hoofd en jeugdtrainers plaatsen en/of oefenwedstrijden aanvragen.
  • opmerkingen plaatsen bij artikelen (testfase)
  • betere verdeling van berichten over klassen
  • meer foto en video
  • responsive website (past zich automatisch aan op de gebruikte schermgrootte)
  • betere verdeling en zichtbaarheid adverteerders[/wptabcontent] [/wptabs]