header ADO Den HaagDe losse kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft is gestart. ADO Den Haag begint de competitie op zondag 10 augustus om 12.30 uur thuis tegen Feyenoord. Er staat dus direct een kraker op het programma in het Kyocera Stadion.

Voor 14 thuiswedstrijden GEEN Club Cardverplichting

Voor 14 van de 17 thuiswedstrijden van ADO Den Haag kunt u ZONDER Club Card, zowel via E-ticketing als via de Stadionkassa losse kaarten kopen. Alleen bij de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en FC Utrecht is een Club Card wel verplicht. Voor de eerste thuiswedstrijd tegen Feyenoord mogen alle Seizoen Club Cardhouders en Club Cardhouders 2 kaarten kopen.

Beeld uit duel ADO Den Haag-Feyenoord, seizoen 2013-2014..
Beeld uit duel ADO Den Haag-Feyenoord, seizoen 2013-2014..

Het hele seizoen korting voor Seizoen Club Cardhouders en Club Cardhouders!

Seizoen Club Cardhouders krijgen bij alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag 10% korting op het kopen van extra kaarten via E-ticketing.

Het loont aankomend seizoen ook om een Club Card van ADO Den Haag te bezitten. Via E-ticketing krijgen Club Cardhouders namelijk 5% korting op het kopen van kaarten voor alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

Klik hier voor de losse kaartverkoop

Klik hier voor meer informatie over de Club Card

Klik hier voor meer informatie over de Seizoen Club Card 2014/2015

Bestel je Seizoen Club Card 2014-2015 nu online

Wil jij alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag bijwonen? Koop dan nu je Seizoen Club Card! Je kan je club dan tijdens alle 17 thuiswedstrijden ondersteunen en genieten van de gezellige sfeer in het Kyocera Stadion. Je hoeft dan niet iedere keer een los kaartje te kopen en een Seizoen Club Card is nog vele malen goedkoper ook.

Tijdens elke thuiswedstrijd van ADO Den Haag is zowel op het veld als op de tribune Passie, Strijd, Haagse Bluf en vooral de Sfeer een uniek kenmerk. Geniet jij volgend seizoen elke thuiswedstrijd samen met je familie of vrienden van de geweldige sfeer? Voetbal beleef je namelijk maar op één plek en dat is in het stadion!