Het bestuur van Hazerswoudse Boys en hoofdtrainer Manfred van den Bosch zijn overeengekomen om ook na dit seizoen met elkaar verder te gaan. Het wordt het 3e seizoen bij Hazerswoudse Boys van de 42 jarige trainer uit Alphen aan den Rijn.

,,Wij zijn nog steeds zeer tevreden met Manfred als hoofdtrainer. Hij past in onze ogen perfect bij de club in gedrag en mentaliteit. Bovendien weet hij het niveau van de jonge spelersgroep stap voor stap steeds iets verder omhoog te krijgen en dat is terug te zien in het spel en de resultaten”, volgens de tijdelijk als voorzitter optredende Leo van der Pot.

Manfred van den Bosch Hazerswoudse BoysOok Manfred heeft het nog steeds goed naar de zin bij Hazerswoudse Boys en is erg tevreden over de samenwerking met de rest van de technische staf. Hij ziet ook ruim voldoende uitdaging om de spelersgroep verder te kunnen ontwikkelen. Hij is hierin zoals altijd realistisch en zelfkritisch. ,,Je bent zo goed als je eerstvolgende wedstrijd!”, aldus Manfred. ,,Ik hoop dat de spelers zich dat ook gaan realiseren om zo elke week scherp te beginnen.” , waarmee Manfred verwijst naar de 1e nederlaag dit seizoen (tegen Blauw Zwart, red.) die direct volgde op het behalen van de 1e periodetitel in de vierde klasse A.