Veel mensen zijn terug van vakantie, maar een klein deel geniet nog lekker van een aantal weken bijkomen. Ondertussen is de redactie van Leidenamateurvoetal.nl achter de schermen druk bezig (geweest) om alles in gereedheid te brengen voor een nieuw fraai voetbalseizoen. Daarvoor is de redactie echter wel grotendeels afhankelijk van steun vanuit de clubs. Desalniettemin plaatste onze redactie de voorbije weken toch al de nodige items. Vanaf vandaag zal onze redactie het tempo weer ouderwets opvoeren en dat is de officiële aftrap voor ons van het seizoen.

Deze is onder meer ingezet met de eerste zes voorbeschouwingen! Zo kwamen Roodenburg (za), DoCoS, SJZ, LSVV’70, Zwammerdam en GHC al aan bod. Liefst 22 andere eerste elftallen komen nog aan de beurt voordat de competitie start volgende week zaterdag. Daarnaast komt er nog veel meer nieuws en staat ook het derde Lopende Vuurtje weer bomvol. Weldra nieuws over de Club van 071 en de plannen die onze redactie verder heeft. Kijk dagelijks dan blijf je op de hoogte van het voetbal in Leiden en bijna alle gemeenten daaromheen! Wanneer clubs of particulieren kopij willen aanleveren kan dat dus kom maar op!. Onze redactie zal spoedig tot plaatsing over gaan. Volg ons ook via twitter en facebook!

Voor nu ook nog eens een dringende oproep aan bedrijven die ons graag zouden willen helpen om de website te ondersteunen. Sponsor een rubriek, ons gala of maak gebruik van onze bannermogelijkheden. De tarieven zijn niet verhoogd en de mogelijkheden ook nog eens talrijker en aantrekkelijker. Steun is voor ons van levensbelang om ons werk te kunnen blijven uitvoeren. Via redactie@leidenamateurvoetbal.nl kunt u uw belangstelling aangeven dan zal ons team zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Hoofdsponsor worden behoort zeker ook nog tot de mogelijkheden. Dus help ons s.v.p. om er weer een knallend seizoen van te maken. De eerste drie jaren zitten erop, maar ons team wil meer en verder. U of uw bedrijf ook, al dan niet mede in het belang van de clubs ?