vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenTweede Veilingavond bij Voetbalvereniging GHC, vrijdag 18 april

Tweede Veilingavond bij Voetbalvereniging GHC, vrijdag 18 april

-

ts-ghcDe veilingcommissie van GHC is er in geslaagd om 46 geweldige kavels binnen te halen, waar op geboden kan worden. Er is voor een ieder wel een kavel in de aanbieding die aantrekkelijk is.

Een grote vis wist de veilingcommissie binnen te halen via niemand minder dan John van Zweden. Het gaat namelijk om vier tickets voor een geheel verzorgde trip naar de PREMIER LEAGUE  WEDSTRIJD SWANSEA CITY  – SOUTHAMPTON (speeldag 3 mei). Dit inclusief rondleiding, overnachting en in een 4 **** hotel midden in de stad. De rondleiding zal worden verzorgd door John van Zweden zelf, de eigenaar van Swansea City. In het Haagse ook wel bekend als de Haagse Behangkoning!

John van Zweden zal zelf te gast zijn op deze unieke avond bij v.v. GHC en de tickets zelf overhandigen aan de kopers van de kavel.

GHC_pasfoto_dick barnhornHet is voor de eerste keer dat dit een gecombineerde avond gaat worden: te weten de veiling en daaraan gekoppeld een feestavond met live-muziek van de Haagse showband Escape!!

Tevens loopt als een rode draad door de gehele avond de loterij met ook hier prachtige prijzen. De avond begint om 20.00 uur. En  de toegang voor een ieder is GRATIS in het clubhuis van v.v. GHC, Sportpark de Vliet te Leiden. U bent van harte welkom.

Dick Barnhoorn

namens de Veilingcommissie

 

Must Read