Jaarlijks is het de intentie van de redactie van Leidenamateurvoetbal om nieuwe rubrieken in het leven te roepen op de website. Deze week wordt er een start gemaakt met een regionale voetbaltoto, dit onder de vlag en met sponsoring van een online voetbalshop. VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld …

Elke week zal onze redactie aan het begin van de week vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Wanneer je als enige alle vijf de wedstrijden goed weet te voorspellen, ontvang je een waardebon van VoetbalDirect ter waarde van 25 euro. Bij meerdere winnaars wordt er geloot. Wat moet je daarvoor doen? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via [email protected] of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Wekelijks zoekt onze redactie contact met de winnaar in verband met de gewonnen prijs.

Dus, heb je ook zo genoeg van die zogenaamde ‘voetbalkenners’ uit de categorie:
– ‘Die zag mijn blinde tante nog wel aankomen’
– ‘Ik zei het toch?!’
– ‘Ja, da’s een inkoppertje…’

Daag je vrienden dan nu uit om zich te bewijzen. Speel  en deel de resultaten online. Succes en leuk dat je wekelijks mee gaat doen als ‘kenner’ zijnde!

Note redactie: de toto is enkel rechtsgeldig wanneer er minimaal vier wedstrijden worden gespeeld op de geplande speeldag. Mochten er dus twee of meer duels uitvallen vanwege afgelasting of staking dan zal er geen winnaar uit de bus rollen die week. Deadline per toto: zaterdag voor 14 uur.

 

TOTO week 25 okt

Comments are closed.