Twee zaalvoetbalteams van Lugdunum hebben respectievelijk de kwartfinale en de halve finale om de KNVB beker van het District West II bereikt. Het betreft hier het mannenteam van Lugdunum 1, dat het op vrijdag 04 april 2014 opneemt tegen het team van GSC ESDO 1. Plaats van handeling is de Ockenburgh-hal in Den Haag, aanvang 21.00 uur. Beide teams spelen eveneens in de topklasse, de hoogste klasse van het district.

Het team van Lugdunum 1 bestaat o.a. uit Matthijs Feenstra (keeper), Martijn van Leeuwen, Bilal Karasahin, Walid Mokhtafa, de 3 internationals van het Nederlands Doven Zaalvoetbalteam Rolf van der Raadt, Chawfung Cheung en Mike van der Staal, Remy Constancia, Noa Bekkali, Nick van der Reijden en Omar Tabibi onder de bezielende coaching van Dick Bakker.

Zaalteam Lugdunum_resultaatHet vrouwenteam van Lugdunum 1 heeft inmiddels de halve finale om de KNVB beker bereikt. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 09 april 2014, aanvang 21.00 uur, in de 3-Oktoberhal te Leiden. Tegenstander is het team van Mazzel Stars Vr1 uit Zoetermeer. Beide teams zijn afgelopen seizoen samen gepromoveerd vanuit de eerste Klasse naar de hoofdklasse, de hoogste klasse in het district. Zij kennen elkaar dus van haver tot gort en als de voortekenen niet bedriegen, beloofd het een spannende en pittige wedstrijd te worden. Mazzel Stars staat momenteel op een 9e plaats en Lugdunum op een 4e plaats.Zaalteam Lugdunum 2_resultaat
Het team van Lugdunum vrouwen 1 bestaat uit Marije Moene (keeper), Reanne van Kleef, Aniek (Alex) Honsbeek, Mariska Dollekens, Nina van der Mast, Daphne Mous, Aniek Smit, Lizette Hanselaar, Tess van Kooperen, Lenneke Bol en Bonnie Knegt (keeper). Het team wordt eveneens gecoacht door Dick Bakker.