zomerstopTerwijl Oranje zich naar het ereschavot speelde, sluit onze redactie het seizoen af. Even ruimte voor ontspanning en de batterij weer opladen zoals dat heet. Onze redactie kijkt terug op een geweldig seizoen, waarin gesteld mag worden dat Leidenamateurvoetbal.nl ook in het derde jaar van het bestaan heeft aangetoond dat dit platform gewenst is in onze regio.

De belangstelling vanuit de clubs, de supporters, spelers, besturen en trainers nam weer verder toe en daar zijn we als redactie heel blij mee. Zo ook met ons nieuwe jasje, welke in februari van dit seizoen werd aangetrokken. Ook daarover ontving onze redactie de nodige complimenten.
Zoals gezegd maken we nu even pas op de plaats, hoewel dat wel betrekkelijk is. Achter de schermen wordt namelijk druk gewerkt aan de voorbereidingen op het seizoen ’14-’15. Onze redactie wil de lezer ook in het vierde jaar van het bestaan voorzien van wedstrijdverslagen, analyses, voor-en nabeschouwingen, rubrieken, foto-en beeldmaterialen en noem het allemaal maar op. Sterker nog; de wens is om nog uitgebreider uit te pakken en ook weer toe te werken naar een andermaal geslaagd gala aan het eind van het seizoen.

Dat alles kan, we kunnen het niet vaak genoeg stellen, echter enkel slagen met de hulp van de aangesloten clubs, de trainers, spelers en andere betrokkenen uit de vereniging. Maar zeker ook met behulp van adverteerders en sponsoren. . De redactie van Leidenamateurvoetbal.nl wil door, maar wel met meer vet op de botten. Hoewel er gewerkt wordt met passie, enthousiasme en overgave is het ontegenzeggelijk waar dat er heel, heel veel tijd in zit om alle schoteltjes draaiende te houden. Het is echter een feit dat wij niet kunnen leven van de lucht. Een website onderhouden kost geld, daar kunnen we niet om heen. Onze redactie wil graag door, maar wij hopen dat meer bedrijven zich in de zomermaanden aan zullen sluiten en ons zullen steunen. Voor de prijzen hoeft een bedrijf het niet te laten. Met meer steun kan de website Leidenamateurvoetbal.nl overleven en ons team wil NIETS anders. Bij interesse van uw bedrijf of het bedrijf waar u als lezer werkt : mail gerust naar sales@leidenamateurvoetbal.nl of redactie@leidenamateurvoetbal.nl voor de mogelijkheden. Samen staan we sterker!

Op een nader te bepalen datum in augustus- waarschijnlijk tussen 20 en 25 augustus- zal de website weer live gaan draaien en kunnen we ook weer ingezonden berichten gaan plaatsen. Tot die tijd kan de lezer een en ander van het voorbije seizoen nog wel nalezen op het gemakje. Benut gerust de zoekfunctie in dat geval. Wij danken alle liefhebbers van onze website voor de belangstelling en eventuele bijdragen in het afgelopen seizoen en wij wensen een ieder een fantastische zomer toe, in alle opzichten.

Tenslotte: vanaf augustus kan de lezer vriend worden van Leidenamateurvoetbal.nl! Daarover t.z.t. meer informatie.