Aan het eind van het seizoen zit er voor Dennis Olman elf jaar trainerschap op in Leiden. Na vijf seizoenen FC Boshuizen en t.z.t. even zoveel jaargangen GHC komt er een einde aan het dienstverband van de bevlogen trainer en de huidige eersteklasser. De TC van de Leidse club en de trainer laten weten dat een en ander na goed overleg is besloten. De trainer is toe aan een andere klus en GHC kijkt uit naar een nieuwe man op de bank.

J.l. dinsdag werd de spelersgroep op de hoogte gebracht en eerder was de kogel door de kerk met de TC van de Groene Hart Combinatie. Olman is nog verre van klaar met zijn klus, want GHC beleefde niet eerder een mindere start in de eerste klasse dan in het lopende seizoen en dus zullen de bordjes verhangen moeten worden om niet in de gevarenzone te blijven en eventueel zelfs te degraderen naar de tweede klasse. Voor Olman begon het daar overigens. In 2010/2011 loodste hij de Vlietploeg naar de eerste klasse, waar vervolgens drie keer een negende positie werd behaald. Posities die door het bestuur van de club ‘als meer dan naar behoren’ werden omschreven.

Olman over zijn vertrek na dit lopende seizoen ,,Dit is en blijft een fantastische club, maar overal komt een einde aan. Ik denk dat het goed is voor de club en mezelf dat de wegen scheiden straks. Ik wil hier met opgeheven hoofd weggaan en wat dat betreft is de uitdaging groot. We zijn ronduit slecht begonnen, maar ik zie wel meer dan voldoende aanknopingspunten met deze selectie om te gaan stijgen. Als we ons ook dit seizoen handhaven, hebben we het prima gedaan. GHC komt uit de vierde klasse en in de voorbije jaren is hier geweldig werk verricht, op tal van vlakken.”

,,Wat ik ga doen?” ,,Ik ben niet het type van het netwerken en kijk wel wat er op mijn pad komt. Het is duidelijk dat ik mijn TC 1 niet voor Jan Doedel gehaald heb, maar het moet in elk geval wel een club met ambitie zijn. De regio maakt mij niet heel veel uit. In het Haagse heb ik prettig gewerkt, maar ik heb ook niet voor niets straks elf jaar in Leiden gewerkt. Mocht het Voorburg, Leidschendam, het Westland of Zoetermeer worden, waar ik woon, dan is dat ook prima.Trainer blijven om het trainer blijven zie ik echter niet zitten. Dan zou het ook een sabbatical kunnen worden. Maar komt er iets moois dan zal ik zeker gaan praten. Ik ben en blijf een enorm voetbaldier. Maar zoals gezegd: GHC staat vooralsnog voorop. Weggaan met degradatie lijkt me geen goed plan.”

Erelijst als voetballer:

Kampioen geworden met SVPTT en Pec Den Haag  tussen 1993 en 1997
Promotie met Pec Den Haag via Nacompetitie in 1998 (2e klas KNVB)
Topscorer van het Haagse Amateurvoetbal in 1992-1993
5 x Nacompetitie (PEC Den Haag, DUNO en VUC)

Erelijst als trainer:

Kampioen geworden met:

Seizoen 2006-2007 met FC Boshuizen ( 3e klas KNVB )
Seizoen 2007-2008 met FC Boshuizen ( 2e klas KNVB )
Seizoen 2009-2010 met FC Boshuizen ( 2e klas KNVB )
Seizoen 2010-2011 met G.H.C.          ( 2e klas KNVB )
5 x periodetitels met (FC Boshuizen 4x en GHC 1x)

Olman speelde zelf voor Quick Steps, VUC, DUNO, SVPTT en PEC Den Haag.