pasfoto_uvs_2013_Jesper_neuteboomRecent werd bekend dat tal van spelers van UVS de club verlaten, niet in de laatste plaats vanwege de perikelen rondom het spelen in de toekomst op zaterdag in plaats van zondag. Onze website maakte al bekend dat er diverse spelers onderdak hebben gevonden bij andere regionale clubs.

Zo vertrekken Maikey Parami en Mo Berdai naar VVSB, gaat Remy Constancia zijn kunsten vertonen bij Alphense Boys, verdedigt Jochie Sebrechts in het seizoen 2014/2015 de kleuren van Ter Leede en keert Mats van der Poel terug bij Meerburg. Bart Jan Neuteboom stopt vanwege een onwillige knie en vanmorgen werd bekend dat ook broer Jesper Neuteboom (foto) UVS zal verlaten.

De rots in de branding achterin met ook nog aanvallende kwaliteiten (Jesper treft het net van het vijandelijke doel regelmatig met een ferme kopbal, red.) zal volgend seizoen uitkomen voor FC Boshuizen. Tegen die tijd is die club ook eersteklasser, maar de kadeclub is zich momenteel nadrukkelijk aan het richten op een fraaie toekomst. Diverse bronnen vermelden dat andere UVS’ers binnenkort ook naar buiten treden met nieuws over het overstappen naar een andere club. De zaterdagtak van UVS doet verwoede pogingen dit seizoen om zich te plaatsen voor de derde klasse. Morgen wacht voor hen het duel met FC Boshuizen (za), terwijl de mannen van Paul van der Zwaan komende zondag aantreden in en tegen Nieuwkoop.