ts-docosDe finaleronde in de strijd om de NKS-beker voor B en C-junioren en D-pupillen van het KNVB-district West II en I vindt op zondag 1 juni plaats bij DoCoS aan de Haagsche Schouwweg in Leiden. Twaalf teams strijden in die finales om de NKS-beker in hun jeugdcategorie. Uit Leiden hebben DoCoS B1 en DoCoS C1 zich voor deze finales gekwalificeerd. Bij de D-jeugd is Meerburg D1 uit Zoeterwoude een van de favorieten voor de eindzege.

Voor de eindronde in de D-categorie hebben zich behalve Meerburg D1 ook geplaatst: Vredenburch D1 uit Rijswijk, Den Hoorn D1 en Leonidas D1 uit Rotterdam-Schiebroek. De vier halvefinalisten in de C-categorie zijn Excelsior ’20 C1 uit Schiedam, Erasmus C1 uit Den Haag, Vredenburch C1 uit Rijswijk en DoCoS C1. Het kwartet dat in de finaleronde om de NKS-beker voor de B-jeugd gaat spelen zijn Haaglandia B1 uit Rijswijk, Westlandia B1 uit Naaldwijk, Leonidas B1 uit Rotterdam-Schiebroek en DoCoS B1.

Het NKS-finaletoernooi begint om 11 uur. De D-finale is gepland om 14.20 uur, de C-finale start om 15.10 uur en de B-finale om 16.00 uur. Het sluitstuk van deze NKS-finaledag is de prijsuitreiking om 17 uur door de vicaris van het bisdom Rotterdam.