ts-uvsOp woensdag 20 augustus staat er wederom een groot Top jeugdtoernooi o16  bij UVS op het programma.
Het Top jeugdtoernooi o16  (dus voor spelers onder de zestien jaar), organiseert UVS in samenwerking met haar partner FC Twente en dit al voor de derde keer na twee eerdere successen!

Deelnemers

Ook dit jaar is het UVS gelukt om een sterk deelnemersveld naar Leiden te halen. De deelnemende clubs zijn ADO Den Haag, Club Brugge, FC Groningen, FC Twente, JVOZ B1, KV Turnhout, PSV en UVS. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

UVS-Twente logoDoor de samenwerking met de Tukkers krijgen talentvolle voetballers van UVS de kans om verder te worden opgeleid binnen de Voetbalacademie FC Twente. UVS kan ook gebruik maken van de ervaring en kennis die de Twentse jeugdopleiding in huis heeft. De jaarlijkse talentdagen van UVS worden georganiseerd in samenwerking met FC Twente.

Cees Lok, technische manager van FC Twente vertelt: ,,UVS heeft al jaren een goede naam als het gaat om het opleiden van jeugdspelers. Betaald voetbalclubs uit het westen van het land scouten veelvuldig bij UVS. De club heeft verschillende profvoetballers voortgebracht, waaronder Alfons Groenendijk, Erik Falkenburg, Randy Wolters, Glenn Helder, Stanley Elbers, Marcel Valk en Sven Verlaan. Door deze samenwerking krijgen jeugdspelers van UVS de mogelijkheid om hun voetbalopleiding te vervolgen binnen de Voetbalacademie FC Twente. Ook kunnen jeugdspelers uit de regio Leiden via UVS de overstap maken naar de jeugdopleiding van FC Twente.”

 

Klik hier voor het programmaboekje: http://www.uvs-leiden.nl/Toernooiboekje%20Top%20o16%202014.pdf

Note redactie: nagekomen bericht van UVS, Waasland Beveren vervangt Kortrijk (geldt dus ook voor programma-aanduiding in het toernooiboekje).