Voorschoten_clubpagina

Voorschoten ’97 heeft als thuishonk het mooie Sportpark Adegeest aan de Weddeloop 6 te Voorschoten.

Op 1 juli 1997 werd Voorschoten ’97 opgericht. Daarmee was de langverwachte fusie tussen S.V.L.V., Randstad Sport en SV Voorschoten definitief een feit. Een nieuw hoofdstuk in de 72-jarige voetbalhistorie van Voorschoten was aangebroken. Hoewel tussen 1920 en 1925 reeds vriendschappelijke wedstrijden werden gespeeld onder de naam S.L.C., kreeg Voorschoten pas in 1925 haar eerste officiële vereniging.

Voorschoten ’97 beschikt over een prachtig clubhuis met jeugdhonk, 16 kleedkamers, een EHBO-ruimte, 2 scheidsrechterskleedkamers en een riante ruimte voor de Businessclub Voorschoten ’97. Voorschoten ’97 is de eerste club in de regio met een eigen sportshop waar clubtenues, trainingspakken, ballen etc. te koop zijn

Wij huren 6 speelvelden waarvan in 2008 drie velden worden voorzien van een kunstgrasmat, en een pupillenveld van de gemeente Voorschoten. Zo’n prachtig onderkomen vereist goed onderhoud, van de gemeente en de eigen leden. Dat vraagt een straffe discipline van ALLE gebruikers. Bestuur, commissies en de mensen die zich bezig houden met het dagelijkse onderhoud zullen er nauwlettend op toezien dat de richtlijnen strikt worden gevolgd. Ook trainers en elftalleiders hebben daarin een duidelijke taak en dienen corrigerend op te treden indien nodig.

Bron en meer informatie: website Voorschoten’97