Kagia_elftalfoto_featured

De officiële naam van Kagia luidt: voetbal vereniging Kagia.

v.v. Kagia is opgericht op 15 juli 1932

Het sportpark van v.v. Kagia ligt aan de Kikkerbeetstraat 1 te Lisserbroek en bestaat uit twee kunstgras velden, 1 gras veld en 1 E-F gras veld.

Telefoon: 0252 – 410348 (donderdagavond en zaterdag overdag)

Historie en jeugd

VV Kagia is opgericht in 1932. De eerste accommodatie in Buitenkaag was ronduit pover: het kleedlokaal was een houten schuur; café “Kaagzicht” deed dienst als clubgebouw en de wedstrijden werden gespeeld op een weiland, waar doordeweeks de koeien graasden.

Nu, 78 jaar later is VV Kagia een bruisende vereniging in Lisserbroek met 3,5 veld, waarvan twee fraaie kunstgrasvelden. Er zijn bovendien vergaande plannen om het aantal kleedkamers te vergroten, de keuken vier meter uit te bouwen en de huidige toilet groep uit te breiden en te vernieuwen.

De jeugd neemt bij Kagia een belangrijke plaats in. Er zijn ruim 2 keer zo veel jeugdspelers als senioren spelers.  VV Kagia is het seizoen 2010 -2011 met 18 teams gestart: 5 junioren teams (A, B en C) en 13 pupillen teams (D, E en F). Ook is er een meisjes team actief. In totaal gaat het hier om circa 220 jeugdspelers die elke zaterdag weer met plezier naar ons complex komen.

VV Kagia streeft ernaar de leden een goede en sociaal veilige omgeving te geven voor het gezamenlijk beoefenen van de voetbalsport. Plezier komt bij VV Kagia op de eerste plaats. Goede sportieve prestaties vergroten dat plezier. Want wie vindt het niet leuk om een keertje kampioen te worden!

Bron en meer informatie: website Kagia