ts-footballfactoryDit weekend is Allocacoc BV een tweejarige samenwerking aangegaan met de Leidse studentenvoetbalvereniging Football Factory. Het innovatieve technologie bedrijf uit Delft zal de komende twee jaar hoofd- en shirtsponsor zijn van de dames en heren standaardelftallen. Vanaf heden hebben zij naast de grensverleggende Powercube, ook twee ambitieuze voetbalteams aan hun naam verbonden.

Allocacoc en LVV Football Factory: ‘A different Standard in Leiden en ver daarbuiten’

Zaterdagmiddag zijn de afgevaardigden van Allocacoc BV, Thomas Bliznicki en Khoi Ho Si, verwelkomd op het voetbalcomplex van het Universitair Sport Centrum te Leiden. Hier hebben zij kennis gemaakt met het bestuur en spelers van de Football Factory. Voorzitter Pieter van Schie is zeer verguld: “Dit is een nieuwe ferme stap in de ontwikkeling van de jongste voetbalclub van Leiden. Football Factory heeft de afgelopen 2 jaar flinke stappen gezet qua organisatie en structuur. Zo heeft het bestuur de stap gezet zich volledig te verstrengelen met de Universiteit Leiden. Verder hebben we als club de ambitie uitgesproken de grootste en hoogst spelende studenten voetbal club in Nederland te worden. Deze ambitie gaan we in de komende 7 jaar bewerkstelligen. Onze pas opgerichte Sponsor Commissie heeft geweldig werk verricht door Allocacoc als nieuwe hoofdsponsor te strikken. De sponsor deal met Allocacoc past naadloos bij onze ambitieuze doelstellingen. Onze nieuwe shirtsponsor heeft zeer innovatieve producten en net als Football Factory herbergt dit Delftse bedrijf zeer jonge en ambitieuze mensen. We zijn een contract aangegaan voor 2 jaar, maar wat mij betreft is dit het begin van een zeer langdurige samenwerking.”

Football Factory heeft nieuwe hoofsponsor Allocacoc

Ook Allocacoc’s account manager Thomas Bliznicki is zeer te spreken over hun nieuwe sportieve stap. “We zijn erg blij met het feit dat Allocacoc en the Football Factory tot een sponsorovereenkomst zijn gekomen. Als jong bedrijf dat een aantal jaren geleden is opgericht door studenten van de Delftse universiteit met het idee voor de PowerCube zijn wij altijd begaan met studenten en hun creativiteit en spirit. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het tekenen van de overeenkomst vandaag, de start is van een vruchtbare samenwerking.”

De aanwezige leden zijn zeer enthousiast over de nieuwe sponsor. Sanne de Boer, aanvoerder van dames “de Powercube is een handig design stekkerblok. Handig voor ons, studenten, met kleine kamers en weinig stopcontacten. Sponsering werkt tweeledig bieft ons voordelen en natuurlijk powercube. Dit seizoen zullen wij presteren als voetbalteam, in ons nieuwe tenue, maar zeker ook voor de bekendheid van powercube!” Geneeskundestudent Ted Kleijn wil er gelijk al een meenemen naar Indonesië tijdens zijn vakantie; “altijd handig!”

Kortom, LVV Football Factory en Allocacoc kunnen uitkijken naar een mooi aantal jaren. Om samen een Different Standard te worden, ‘In Leiden en ver daar buiten’.