Vierde klasse A (zaterdag)- Vol goede moed gingen de mannen van John Peper naar Wassenaar om daar tegen de plaatselijke SV te spelen. Hoewel de vorige wedstrijd werd verloren, gaf het vertoonde spel tegen Hazerswoudse Boys alle hoop op betere resultaten.

Maar die hoop was al na 3 minuten voorbij. Een vroeg Wassenaars doelpunt was daar de reden van. Volgens goalie Colin Oudenaarden was het team toen even aangeslagen. ,,Maar toen ons een penalty onthouden werd en kort daarop twee buitenspeldoelpunten door de scheidsrechter werden toegekend was het voorbij. Daarbij werd onze grensrechter door de scheidsrechter ook nog eens met rood van het veld gestuurd omdat hij met de vlag omhoog bleef staan om daarmee die buitenspelgevallen aan te geven. De wedstrijd werd daarop een poosje gestaakt om iedereen af te laten koelen van de opgedane emotie en het aangedane onrecht.”

Vlak voor rust werd het ook nog eens 4-0 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. ,,Gelukkig ging het in de tweede helft wat beter maar die achterstand maak je nooit meer goed. Ik moest nog drie keer de bal uit het net halen, maar daartegenover scoorden Leon Marks en Ali Bouda allebei nog een doelpunt zodat de tweede helft een acceptabele 3-2 stand gaf.”

Coach Peper was volgens de goalie na afloop wel teleurgesteld maar bleef redelijk. Hij was dan ook direct duidelijk naar zijn team toe, door aan te geven wat er allemaal fout ging. Colin Oudenaarden verwacht dan ook dinsdagavond niet alleen een pittige training, maar ook het nodige verbale vuurwerk. Volgende week is er weer een wedstrijd en dan wacht Haagse Hout, dus dan moet alles beter. De Leidsche Boys doelman blijft er ondanks dat verlies met grote cijfers nuchter en rustig onder. ,,Ik houd me vanavond rustig en ga van het standpunt uit dat een nieuwe ronde nieuwe kansen geeft.” En zo is dat.

Voor de ploeg van Dinesh Manniesing scoorden Volkan Sarikaya en Enis Korkmaz (3x) voor de pauze. Na het wisselen van speelhelft kwamen daar nog doelpunten bij van Melic Kara, Caglar Ozcelik en Frank Brouwer. De winnende trainer: ,,Ik had een zwaardere opdracht verwacht, maar de tegenstand viel me niet mee. Vorige week hebben we het ok goed gedaan bij VV Leiden, maar daar hadden we veel pech. Ik zie in ons elftal veel kwaliteiten en we moeten mee kunnen spelen voor een prijs. Maar nee, ik vond dit niet echt een graadmeter.”