vvleiden_featured2Vierde klasse A, zaterdag- Hazerwoudse Boys blijft volop in de race voor het bereiken van de nacompetitie. Op eigen veld moest VV Leiden er met 5-2 aan geloven. SVOW was kansloos tegen Blauw Zwart (0-6), terwijl VVSB derde bleef door DOSR eenvoudig met 4-0 te kloppen. Voor de Noordwijkerhouters scoorden Thomas Schrooder, Lucas de Jong, Sven Aartman en trof de ploeg uit de Veen eenmaal het eigen doel.

Hazerswoudse Boys had het aanvankelijk niet eenvoudig tegen middenmoter VV Leiden. Rian Rosier opende de score voor de gasten, waarna de Boys de score ombogen. Bas Middelkoop zorgde vervolgens voor de gelijkmaker. Geleidelijk aan tok de ploeg van Manfred van den Bosch de wedstrijd naar zich toe om uiteindelijk op 5-2 te eindigen. Justin Meijer scoorde de 1-1 en 5-2, Hessel de Gelder de 2-1, Jordi van Wetten was verantwoordelijk voor de 3-2 en Leo de Ruiter deed ook nog een duit in het zakje.

Het duel in de kelder van de vierde klasse A tussen Warmunda en Football Factory eindigde maar liefst in een 1-5 zege voor de Leidenaren. Hiervan volgt nog een verslag. Verslagen van FC Boshuizen- UVS en Woubrugge- Leidsche Boys werden reeds gepubliceerd.