In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen zo nu en dan worden aangepast.

VraagAntwoord
Kevin Sip, geboren op 29 april 1992 in Katwijk. Ik ben 22 jaar oud en nu ruim één jaar samen met mijn vriendin Dianne. Verder woon ik nog thuis bij mijn ouders. Sinds februari werkzaam bij KWS Infra als werkvoorbereider op Schiphol (onderhoud/renovatie). In januari heb ik mijn HBO civiele techniek met succes afgerond.
Mijn voetballoopbaanVan 5e tot 22e jaar bij Quick Boys gespeeld. Gehele jeugdopleiding van Quick Boys doorlopen en vervolgens 3 jaar deel uitgemaakt van de A-selectie (vorig seizoen 6 wedstrijden in Quick Boys 1 gespeeld).
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal In mijn (spaarzame) vrije tijd doe ik graag zo min mogelijk. In de zomerstop afgelopen jaren beachsoccer (eredivisie) gespeeld.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeOtto Baron School en Pieter Groen, beide in Katwijk.
Mooiste wedstrijden die ik speeldeDerby´s
Nederlandse clubs in EuropaVolg alleen de Champions League (AJAX), Nederlandse clubs hebben helaas weinig te betekenen in Europa vanwege de schandalige schulden die in andere landen worden getolereerd.
Quick BoysDe club waar ik t/m vorig jaar spelend lid van ben geweest. Grote vereniging waarbij de druk/prioriteit voornamelijk ligt in het promoveren naar de topklasse. Verder een gezellige vereniging met een fantastisch legioen aan vrijwilligers en vele supporters.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Finale Jong Katwijk - Jong Quick-Boys.(laatste minuut bij een stand van 1-2 een penalty stoppen)
Quick Boys A1 : Toernooi in Florida (VS) en 6e plaats in de landelijke 1e divisie.
Thuisdebuut QB 1 in competitieverband , grootste (voetbal)dieptepunt volgde hier wel gelijk uit voort : Na 10 minuten spelen moest ik met een terechte rode kaart het veld verlaten.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Weer zin en plezier krijgen in het voetballen. Gezelligheid en sportief mooie tijd bij V.V. Oegstgeest beleven waarin ik hopelijk mijn steentje bij kan dragen.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welVoornamelijk Quick-Boys, verder de clubs in de gemeente Katwijk ( FC Rijnvogels, Valken 68 en Katwijk).
Leidenamateurvoetbal.nlLeuke en interessante site, de vereningen in de regio Leiden krijgen de aandacht die ze verdienen.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitVrijdag avond met mijn vriendin , zaterdag in teken van voetbal en na de voetbal gezelligheid. Zondag vaak een relax/bijkomdag
Word ik blij vanGoede droge humor
Mijn familiebandenFamilie voelt altijd als een warm thuiskomen.
Dat zou ik nou nooit doenMet drank op in de auto rijden.
Spijt vanDe dagen waarvan je niet geniet, het kan zomaar de laatste zijn.
Ga ik toch eens over nadenkenWelk antwoord het best past op deze vraag.
Radioprogramma'sRadio 538
Mijn voorbije vakantieSamos, Griekenland
LevensmottoWees eerlijk en respecteer elkaar, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Geen prettig mens is iemand dieje belazert
Kijk ik naar uitEerste winstpartij met V.V. Oegstgeest
BelachelijkDat Zwarte Piet niet meer zwart mag zijn. Bruine bonen zijn toch ook bruin?
Wat ik over zou willen doenBen tevreden met mijn verleden en kijk liever uit naar de toekomst.
Zou ik graag beter beheersenMeerdere talen
Dat mis ik wel eens6 nullen op mijn bankrekening
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenV.V. Oegstgeest, spelen voor promotie naar de 2e klasse
Deze principes streef en leef ik naVooraf nadenken over dingen en niet achteraf.
Verschrikkelijk overgewaardeerdDe absurde geldbedragen die betaald worden aan spelers.
Dat wil ik graag nog even kwijtBij V.V. Oegstgeest heeft de spelersraad wel absurd hoge boetes ingesteld. Dit helpt overigens wel prima voor het saldo van de spelerspot!