ts-woubruggeDe officiële opening van het seizoen 2014-2015 van voetbalvereniging Woubrugge vindt plaats op zaterdag 30 augustus met alweer het negende Henny van den Berg toernooi. Dit toernooi dankt zijn naam aan de in 2005 overleden voorzitter Henny van den Berg.

De volgende zeventallen nemen deel: Alkmania, Alphen, Alphense Boys, ARC, Hazerswoudse Boys, Kickers ‘69, Koudekerk, Leiden, Lugdunum, MMO, Quick Boys, RCL 1, RCL 2, SIVEO, Sportief, Woubrugge, Zandvoort 1 en Zandvoort 2. Niet eerder hebben zoveel teams acte de présence gegeven. Spelers zijn vroegere selectiespelers van 40 jaar of ouder. De wedstrijdduur is 2 x 12,5 minuten met wisseling van speelhelft, maar zonder pauze. Er mag doorlopend worden gewisseld. Twaalf scheidsrechters o.l.v. coördinator dhr. Kranenburg gaan de wedstrijden in goede banen leiden. RCL zal het niet gemakkelijk krijgen om de door dhr. Moleman in 2006 geschonken wisselbeker te behouden.

Het toernooi start om 9.30 uur en omstreeks 14.45 uur is de prijsuitreiking. Ook op deze negende editie zorgt dhr. Moleman voor de prachtige bekers en de bijzondere trofeeën voor de topscorer en de minst gepasseerde keeper. Op deze officiële opening van het seizoen zal het aan sfeer zeker niet ontbreken, mede door de gezellige livemuziek in de namiddag van het internationale optredende duo In The Mood uit Hilversum, en niet te vergeten de geserveerde hapjes! U bent van harte welkom!

Bestuur VV Woubrugge