Komende woensdag, 11 november,  gaat eindelijk de ADO clinic beginnen…. We zijn in totaal met 15 spelleiders en ook met een spreekstalmeester, fotograaf, barpersoneel en vele enthousiaste kinderen. Dit wordt dus een topdag.

Doelstelling is de D, E en F jeugd een onvergetelijke voetbalmiddag aan te bieden, waarbij ze verschillende vormen van voetbal aangereikt krijgen. Alle vormen worden in groepen van vier of vijf spelers doorlopen. Na negen onderdelen strijden de spelers die in hun leeftijdscategorie de meeste punten hebben verzameld in de finale om te bepalen wie de beste spelers worden. Uiteraard is er voor de winnaars een leuke prijs!

Over de diverse vormen gesproken, een kleine uiteenzetting. Zo is er bijvoorbeeld het gatenschieten, partijvormen etcetera. Het is de bedoeling dat onze trainers deze vormen gaan begeleiden onder leiding van een trainer van ADO Den Haag (Dennis van der Steen). Omdat we met veel spelleiders aanwezig zijn, kan elke vorm met twee begeleiders worden gedaan.

We hebben voor de begeleiding het volgende draaiboek:

– 12.15 Aanwezigheid Dennis van der Steen

– 12.45 Opbouw van de onderdelen

– 13.15 aanwezigheid van vrijwilligers (spelleiders en barvrijwilligers).De spelleiders krijgen uitleg van Dennis van der Steen over de onderdelen.

– 13.45 aanwezigheid kinderen

– 14.15-14.30 start ADO clinic

– 16.00 Einde onderdelen

– 16.15 finale en prijsuitreiking

– 17.00 Einde dag en vermoeid naar huis……

Tot zover……. Om alvast in de sfeer te komen,  hierbij beelden van de ADO clinic eerder gegeven bij RKAVV.

https://www.youtube.com/watch?v=si2lAkp0fF4

Ons complex is voor alle belangstellenden geopend! Welkom alvast!

Voorzitter Peter Versteeg