Jeugdvoetbalopleiding organiseert tijdens de herfstvakantie op meerdere locaties in de regio een jeugdvoetbaldag. Men kan kiezen uit twee data en twee verschillende locaties: op donderdag 22 oktober 2015  is de jeugdvoetbaldag op de locatie van
Meerburg (Zoeterwoude) en op vrijdag 23 oktober 2015 is de jeugdvoetbaldag op de locatie van FC Rijnvogels (Katwijk).

Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAG

Aanwezig 10:00 uur
Inleiding 10:15 uur
Specifieke training 10:45 uur
Lunch 12:45 uur
Wedstrijdprogramma 13:45 uur
Afsluiting 16:30 uur

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

JVO oktober 2015

Voordelen van de Wiel Coerver methode
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. ” Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl. De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen slechts € 29,50

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:
– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
– Een gezonde en smakelijke lunch
– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
– Een aandenken voor iedereen
– Prijzen voor de winnaars

Inschrijven
Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep geplaatst te worden zijn mogelijk.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

jeugdvoetbalopleiding 150