Woensdag 15 maart om 23:00 uur sluit de inschrijving.

UVS embleemOp woensdag 25 maart 2015 organiseert UVS in samenwerking met FC Twente- official partner van UVS – de UVS talentendag 2015. Deze dag is bedoeld voor spelers die geen lid zijn van UVS. UVS organiseert de dag speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen. Ben jij nog geen lid van UVS en wil je deelnemen aan de talentendagen?

Op de talentendag worden wij ondersteund door FC Twente met wie wij een unieke samenwerkingsovereenkomst hebben, als enige club in het westen van Nederland. Op de talentendag zullen er o.a. diverse scouts van FC Twente aanwezig zijn die de spelers bekijken. Ieder jaar krijgt UVS veel aanmeldingen van jongens en meisjes die lid willen worden. Wij vinden het fantastisch dat zoveel jeugdspelers het blauwwitte shirt willen dragen!

UVS Jeugdtoernooi

De jeugdselectieteams van UVS spelen ieder jaar weer in de hoogste klassen van het jeugdvoetbal in Nederland. UVS leidt veel talenten zelf op, maar wil een nog sterkere positie binnen de hoogste klassen van Nederland bewerkstelligen. Juist daarom is er ieder jaar ook – beperkt – ruimte voor nieuwe UVS-ers die het komende seizoen onze jeugdselecties kunnen versterken. En laten we eerlijk zijn: Wie wil er nou niet uitkomen in competities met de beste amateurclubs en betaald voetbal organisaties van Nederland en mogelijk de overstap naar FC Twente maken?

UVS is dus op zoek naar talentvolle spelers die iets toevoegen aan onze huidige selecties. Misschien ben jij die speler? Schrijf je dan in voor de TALENTENDAG van 2015 van UVS. Deze wordt gehouden op:

Programma woensdag 25 maart 2015
14:00 – 15:00 uur          Nieuwe E spelers (2005 – 2006)
15:30 – 16:30 uur          Nieuwe D spelers (2003 – 2004)
17:00 – 18:00 uur          Nieuwe C (geboren in 2001 – 2002)                 

(LET OP LET OP: de categorie waarvoor je je inschrijft is dus de categorie waarin je volgend seizoen uitkomt.)

UVS Jeugdtoernooi 2

Voor de talentendag 2015 meld je je aan door het inschrijfformulier aan te vragen via: info@uvs-leiden.nl Zorg dat je dit formulier volledig invult en nauwkeurig vermeldt waar je nu speelt (vereniging en team), wat je positie op het veld is en waar we je kunnen bereiken (telefoonnummer en e-mailadres).Verstuur het aanmeldingsformulier naar:  resieval_uvs@yahoo.com

Vraag wel toestemming aan je huidige vereniging om mee te mogen doen. 
FC Twente embleem