Donderdag 18 juni wordt het bepaald: welk team mag zich Koning Voetbal noemen van de Leidse Regio? Een eretitel om trots op te zijn!! Ben jij in staat om met jouw vrienden, teamleden en/of familieleden het winnende team samen te stellen en onder het genot van een drankje en een goede voetbalkantinesfeer tot een hoge score te komen? De vragen zullen worden gesteld door een erkend bureau: BiBa Quiz Promotions. Er zullen vragen worden gesteld over het betaalde, internationale en regionale amateurvoetbal.

Bad Habits: een ruime bierkaart is voor handen en de pub ademt voetbal!
Bad Habits: een ruime bierkaart is voor handen en de pub ademt voetbal!

Dit alles wordt door onze redactie en BiBa Quiz Promotions mogelijk gemaakt in samenwerking met Bad Habits International Pub te Leiden. De start zal die avond plaatsvinden om 20 uur- de inloop is vanaf 19.30 uur- en een en ander zal duren tot circa 23.00 uur. Vervolgens volgt de prijsuitreiking en uiteraard is een ieder welkom om nog lang na te babbelen. De inschrijving is gratis. Drank en eten zijn voor eigen rekening. De quizavond zal doorgaan bij voldoende belangstelling (minimaal twintig koppels van vier personen).

Je kunt je per team van 4 man en/of vrouw inschrijven. Een ludieke teamnaam mag je zelf verzinnen. Maximaal kunnen er 35 koppels deelnemen. Vol is vol! 15 mei 2015 wordt bepaald of de quiz door kan gaan. Inschrijven kan via het navolgende emailadres: redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Het evenement is toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Van een club of juist niet aangesloten bij een vereniging. Het gaat vooral om de lol en een leuke onderlinge sfeer. De eer echter telt ook zeker mee en met een aantal fraaie prijzen worden de beste teams in het zonnetje gezet.

Ons team zou het ontzettend leuk vinden als de belangstelling groot zal zijn. Wellicht kan het uitgroeien tot een traditie. Wij wachten met spanning af welke teams zich aanmelden. Graag vernemen wij welke lieden een team vormen. Kom maar op met de aanmeldingen!