In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Jeffrey den Elzen, speler van de UDO zondag.

VraagAntwoord
Jeffrey den ElzenJeffrey den Elzen, 27 jaar. Geboren en getogen in Noordwijkerhout. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij Gebr. Pompe Speciaalreiniging uit lisse. Samenwonend met mijn vriendin en dochters van 1 en 3 jaar.
Mijn voetballoopbaanVan de F-jes tot en met eerstejaars A-junior bij VVSB, daarna heb ik een aantal jaar bij Van Nispen in de selectie gevoetbald totdat ik mijn kruisbanden afscheurde. De laatste paar jaren heb ik met vrienden in de zaal gespeeld. Sinds dit seizoen speel ik bij de zondagtak van UDO.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Met mijn vrienden uitgaan, een potje darten of lekker bankhangen.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeBasisschool: 't Mossenest in Noordwijkerhout, middelbare school: Teylingen College 't Leeuwenhorst, ook in Noordwijkerhout.
Welke club wint de Eredivisie?Het wordt weer eens tijd. Feyenoord!
Welke clubs bij laatste 4 in Champions League?Barca, Bayern München, Real Madrid en Juventus.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioIk heb de laatste jaren dus niet veel van de nieuwe complexen gezien, maar ik vind het bij Van Nispen wel mooi geworden.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Met de D1 van VVSB winst van de Nuon Cup door in de finale met 8-0 te winnen. Met de C1 van VVSB naar Japan als onderdeel van een uitwisselingsprogramma. Kampioenschap met Van Nispen 2 in mijn eerste jaar daar, vooral het feest zal ik nooit meer vergeten.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Voetballend hoop ik nog een aantal jaar op een leuk niveau mee te kunnen draaien. Ook zou het leuk zijn als ik ooit langs de lijn kan staan bij mijn dochters.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welVVSB
Social mediaDoe ik vrij weinig mee.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitOp zaterdag maak ik tijd voor het gezin en vrienden, de zondag staat voornamelijk in het teken van het voetbal.
Te triest voor woordenMensen die aanslagen plegen uit naam van hun religie.
Dat vind ik nou humorAls jullie onze rechtsback ooit eens bellen voor een interview.
Dat zou ik nou nooit doenGeen Carnaval vieren
Daar had ik beter over na moeten denkenMijn vertrek bij VVSB. Ik kon alleen niet met de interim-trainer opschieten, die er toch maar 2 wedstrijden zou zijn.
Spijt vanMijn schoolperiode, gezelligheid stond heel erg voorop en ik was meer af- dan aanwezig.
Wat een afgangHet Nederlandse elftal
LievelingsetenSpare Ribs
LevensmottoNiet zeiken maar doorgaan
Lekker dingMegan Fox
Kijk ik naar uitDe winterstop, hopelijk ben ik daarna eindelijk blessurevrij.
Jouw persoonlijke top drie in de Top 2000Stairway to heaven - Led Zeppelin, The Cranberries - Zombie, Metallica - Nothing Else Matters
Wat ik over zou willen doenSchool
Zou ik graag beter beheersenKoppen, eigenlijk wel schandalig met mijn lengte.
Dat mis ik wel eensUitslapen
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenUDO, ik ga er vanuit dat wij ons gewoon veilig gaan spelen.
Verschrikkelijk overgewaardeerdOngeveer elke Ajacied die zijn debuut maakt en daarna de hemel in wordt geschreven. Laat ze het eerst maar eens voor een langere periode laten zien.
Mijn mening over Leidenamateurvoetbal.nlLeuke site, ik check eigenlijk wel een paar keer per week of er iets leuks op staat.
Dat wil ik graag nog even kwijtHet nummer van onze rechtsback is 06-23******

Comments are closed.