In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Richard Laterveer, elftalbegeleider van FC Boshuizen

richard laterveerMijn naam is Richard Laterveer, ik ben geboren op 04 september 1970 in Leiden. Werken doe ik bij Mentor Medical Systems als Productian Technician. Gestudeerd heb ik niet echt, ik heb wel de MAVO afgerond. Mijn gezinssituatie is als volgt: Ik ben sinds 03 juni 1999 getrouwd met Bianca en samen hebben wij een dochter(Romy van bijna 15 jaar) en een zoon(Giovanni van bijna 11 jaar).
Mijn voetballoopbaanOp 9-jarige leeftijd ben ik begonnen bij VTL(daar heb ik 7 jaar gespeeld), Sleutels(1 jaar), toen 2 jaar niet gevoetbald, daarna Roodenburg(1 jaar), UDO(9 jaar) en tegenwoordig zit ik bij FC Boshuizen(sinds 2000, eerst 3 jaar UDWS en sinds 2003 dus FC Boshuizen).
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Leuke dingen doen met mijn gezin en zo nu en dan mag ik graag basketball gaan kijken bij ZZ Leiden.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeLagere school: Sint Josephschool. Middelbare school: De Nieuwe Vaart. Beide in Leiden.
Mooiste wedstrijden die ik speeldeEen paar keer ben ik kampioen geworden, dan springen de kampioenswedstrijden er toch altijd uit.
Sepp BlatterWie is dat???????????? Kortom: wegwezen met die boef.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1 - kampioenswedstrijd met FC Boshuizen 4 in april 2005. Dat seizoen werden we zonder ook maar 1 punt te hebben verspeeld kampioen(22 gespeeld en 66 punten behaald). 2 - Winst van Feyenoord in de UEFA cup op 08 mei 2002. En nummer 3 zijn de allermooiste sportmomenten uit mijn leven: de allereerste voetbalwedstrijd van mijn zoontje Giovanni bij FC Boshuizen en mijn dochter Romy die in april 2014 met Twirling met haar groep in Oostende(België) Europees kampioen werd.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal: momenteel ben ik elftalleider van FC Boshuizen 1(zondag). Dat vind ik echt ontzettend leuk om te doen en daar wil ik dan ook zo lang mogelijk mee doorgaan(zeker met de huidige technische staf en spelersgroep die wij momenteel hebben). Buiten het voetbal: Gelukkig en gezond blijven(uiteraard ook voor mijn gezin) en mooie en leuke dingen blijven doen met mijn gezin.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welUDO. Deze mooie club draag ik nog steeds een heel warm hart toe.
Leidenamateurvoetbal.nlPrachtige website met heel veel mooie en interessante wetenswaardigheden over het regionale voetbal. Ga zo door!
Zou ik beter willen beheersen c.q. kunnenVoetballen. Ik was geen hoogvlieger, hahahahaha.
Snel mee stoppenHet songfestival. Echt niet om aan te gluren.
Word ik blij vanMijn gezin.
Mijn familiebandenBuiten mijn gezin heb ik fantastische schoonouders. Mijn moeder is er helaas niet meer, mijn vader zie ik zo nu en dan. M'n broertje is mijn grootste vriend.
Dat zou ik nou nooit doenRoken.
Spijt vanNergens.
Ga ik toch eens over nadenkenOm wat aan mijn conditie te gaan doen.
Radioprogramma'sGeen. Ik luister niet tot nauwelijks naar de radio.
Wat een persoonlijkheidRuud Gullit. Mijn jeugdheld.
LevensmottoPluk de dag, het kan zo voorbij zijn.
Geen prettig mens is iemand dieSepp Blatter. Nadere uitleg overbodig.
Kijk ik naar uitDe zomervakantie.
Seks isHmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, heerlijk.
BeangstigendDe wetenschap dat je eens dood zal gaan.
Moet dat nouZinloos geweld.
Dat mis ik wel eensMeer respect voor elkaar tussen verschillende culturen.
Beste 3 films ooit gezien1 - Midnight Expres, 2 - The Green Mile, 3 - Mr. Bean, The Ultimate Disaster Movie.
Deze principes streef en leef ik naWerk om te leven en leef niet om te werken.
Verschrikkelijk overgewaardeerdJose Mourinho.
Dat wil ik graag nog even kwijtGeniet van de dingen die je doet, het kan zo voorbij zijn. Verder: ga vooral zo door met jullie website. Ik kijk er dagelijks met heel erg veel plezier op.