In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Sven Vinkeles van vv Leiden.

VraagAntwoord
Sven VinkelesIk ben geboren op 24 April 1995 (20 jaar) in Noordwijk, daar woon ik nu nog steeds bij mijn ouders (Marcel en Marcella) en met mijn oudere zus Tiffany. Doordeweeks volg ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Leiden, hiervoor loop ik stage bij het Ricardo van Rhijn Foundation. In het weekend werk ik als barman in 't Zeepaardje in Noordwijk.
Mijn voetballoopbaanSJC: D4,D3,C3/B2,B2 Foreholte: B1,B1,A1 SJC: A1 VV Leiden: 1,1
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Ik heb het nu vrij druk met studie, stage en voetbal. De tijd dat ik nu vrij ben, gebruik ik om mijn examens voor te bereiden en stage te lopen.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeBasisschool: Schapedel in Noordwijk, middelbare school: Northgo College Noordwijk.
Favoriete buitenlandse voetbalcompetitieEngeland
Favoriete buitenlandse clubLiverpool
Mooiste voetbalcomplex uit de regioVV Noordwijk heeft een prachtig nieuw complex. 1 minpunt is het kunstgras op het hoofdveld.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. Internationaal voetbaltoernooi met Red Bull in Salzburg. 2. Spelen van de finale nacompetie met SJC A1. 3. 2 jaar geleden het kampioenschap met SJC 8 haha, enige keer dat ik kampioen ben geworden met voetbal.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten VV Leiden is een gezellige club en ik heb het er erg naar mijn zin. Als ik de kans ga krijgen om hoger te spelen en het voelt goed, dan wil ik dat zeker gaan proberen. Na mijn opleiding wil ik graag de benodigde papieren gaan halen bij de KNVB voor keeperstrainer en een cursus sportmassage gaan volgen. Ik hoop dan ook nog steeds werkzaam te zijn voor de Ricardo van Rhijn Foundation.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welSJC en Foreholte. SJC ga ik bijna elke zondag heen, al mijn vrienden voetballen daar in de selectie.
Social mediaFacebook ben ik actief op.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitVrijdagavond werken tot +- 01.30, zaterdagmiddag om 14.30 voetballen en 's avonds werken van 21.00 tot 05.00 en dan zondag naar SJC of niets.
Te triest voor woordenWedstrijden op kunstgras
Dat vind ik nou humorJandino Asporaat
Dat zou ik nou nooit doenGaan 'reizen'
Daar had ik beter over na moeten denkenNa mijn rode kaart van vorig seizoen (6 wedstrijden schorsing), toen ik het veld afliep en tegen de scheidsrechter zei dat het een koekenbakker was. Ik kreeg er vervolgens nog een rode kaart bij.
Dat eten hoef je mij niet voor te schotelenWorteltjes
Mijn komende vakantieNog niets in het vooruitzicht.
LevensmottoC'est la vie
Lekker dingSelena Gomez
Kijk ik naar uitEinde van mijn opleiding.
MuziekACDC voor in de auto. Op een feest vind ik alles prima, behalve techno.
Wat ik over zou willen doenNog niets gelukkig
Zou ik graag beter beheersenMijn geduld
Dat mis ik wel eensBiertje drinken na de voetbal en lekker de stad in met mijn team. Dat gaat helaas niet altijd, want ik moet met de auto en dan 's avonds werken.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenHet zou mooi zijn als we gaan meedraaien om de titel en ik denk zeker dat we daar het team en de kwaliteiten voor hebben, anders moeten we dit jaar zeker een periode gaan pakken.
Mooiste autoDodge 1500 RAM
Wensen voor 2016De rest van het seizoen fit blijven en zo hoog mogelijk eindigen.
Dat wil ik graag nog even kwijtDat ik blij ben dat mijn vader elke wedstrijd langs de lijn staat in weer of geen weer. Hij is mijn trouwste fan.