donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVoetbalDirect.nl voetbaltoto 14 (28 feb en 1 maart): ALTIJD EEN WINNAAR

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 14 (28 feb en 1 maart): ALTIJD EEN WINNAAR

-

De winnaar van toto 13 is Martijn geworden.  De winnaar, van harte uiteraard, zal een prijs tegemoet kunnen zien!

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro EN zal worden uitgenodigd voor ons gala in de maand juni!  Verzoek aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld … Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

TOTO week 28 feb

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus!

Dus, heb je ook zo genoeg van die zogenaamde ‘voetbalkenners’ uit de categorie:  ‘Die zag mijn blinde tante nog wel aankomen’,  ‘Ik zei het toch?!’, ‘Ja, da’s een inkoppertje…’

Daag je vrienden dan nu uit om zich te bewijzen. Speel  en deel de resultaten online. Succes en leuk dat je wekelijks mee gaat doen als ‘kenner’ zijnde!

Note redactie: de toto is enkel rechtsgeldig wanneer er minimaal drie wedstrijden worden gespeeld op de geplande speeldagen. Mochten er dus drie of meer duels uitvallen vanwege afgelasting of staking dan zal er geen winnaar uit de bus rollen die week. Deadline per toto: zaterdag aanstaande voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

10 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Must Read