Woensdag 29 april 2015 ………….. Penaltybokaal, jubilarissen en de presentatie van de nieuwe wedstrijdkleding. In een bomvolle bestuurskamer werd iedereen welkom geheten …… bestuursleden, sponsors, begunstigers, wasvrouwen en -mannen, chauffeurs, spelers, trainers en coaches van de G-afdeling en overige genodigden.

Prijsuitreiking Penaltybokaal
De G-voetballers sluiten het trainingsseizoen volgens een goede traditie weer af met de strijd om de wissel-Penaltybokaal.
90 penalty’s op de beste keepers van UVS, Danny de Groot en Vincent Overdijk. Iets meer dan de helft van alle penalty’s, om precies te zijn 48, werd benut en er waren hele mooie bij, zelfs voor onze topkeepers onhoudbaar. Er werd gespeeld in twee poules. Ben Krapels en Sander Wouters waren de uiteindelijke winnaars. Zij moesten uitmaken wie er voor een jaar de wisselbokaal thuis op de kast mocht zetten. Het werd net zoals vorig jaar Sander die in de beslissende serie raak schoot.
Trainer Lucas Zirkzee reikte tenslotte de bekers uit.

Presentatie nwe kleding 29 apr 2015 UVS G

Jubilarissen
Hierna werd Lucas vriendelijk verzocht om even te blijven staan. Hij gaat namelijk de boeken in als de man die clubicoon Piet Kantebeen overtreft als het gaat om het aantal jaren als trainer bij UVS. Was Piet Kantebeen 23 jaar trainer van de selectieteams van UVS, Lucas is dit jaar 25 (!) jaar trainer van onze G-voetballers. Verder waren daar nog vanuit het VTV, behalve voor Lucas, bloemen voor Fred Kempen (10 jaar trainer van de G-voetballers) en Cees de Bock (5 jaar begeleider/coach van UVS G1). Lucas, Fred en Cees van harte gefeliciteerd met deze mijlpalen en wat ons betreft nog vele jaren erbij!

Presentatie nwe kleding 29 apr 2015 G deel 2

Presentatie nieuwe wedstrijdkleding
In het aanstaande seizoen lopen trainers, coaches en spelers in een prachtige nieuwe outfit. Actor Consultancy BV heeft zich voor de komende vijf jaar als kledingsponsor van de G-afdeling aan UVS verbonden. Actor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met leer-ontwikkelings- en gedragsproblemen. Met als doel deze mensen, binnen hun mogelijkheden, zo zelfstandig mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij.Verder prijkt ook de naam van MEE op het wedstrijdshirt. MEE is een landelijke organisatie met 22 regionale vestigingen over heel Nederland. Ook hier is de doelstelling mensen met een beperking zoveel mogelijk MEE te laten doen in de maatschappij. Directeur van Actor Michael Lafeber overhandigde een ingelijst shirt aan zijn vader Cock Lafeber, oprichter van Actor.
Het laatste woord was aan de voorzitter van UVS, Mat de Tombe. Hij bedankte alle betrokkenen en noemde de G-afdeling een voorbeeld van hoe we onze club moeten uitdragen en om vooral te gaan voor datgene waar onze naam voor staat : “Uit Vriendschap Saâm”

Foto’s: met dank aan Jack Wolters