Eerder berichtte onze redactie al over de samenwerking die gestalte zou krijgen tussen Heineken Nederland en Leidenamateurvoetbal.nl.
Afgelopen dinsdag was het moment daar! Plaats van handeling: Koetshuis De Burcht te Leiden. Het contract werd getekend door enerzijds Paul Pesman, Senior Account Manager bij het mondiaal bekende bedrijf onder meer gesitueerd in Zoeterwoude, en anderzijds Remco Mentink, PR en Commercie, en Hennie Kanbier als hoofdredacteur van deze regionale voetbalwebsite. Het spreekt voor zich dat de ondertekening van het contract, met een looptijd van drie jaar, tot vreugde leidde bij de voltallige redactie van Leidenamateurvoetbal.nl.

Paul Pesman zet zijn handtekening voor een driejarige verbintenis tussen de  brouwerij en Leidenamateurvoetbal.nl
Paul Pesman zet zijn handtekening onder een driejarige verbintenis tussen de brouwerij en Leidenamateurvoetbal.nl

Heineken zal de komende drie jaar met name Amstel Radler meer onder de aandacht willen brengen en ziet in de mogelijkheden van adverteren bij Leidenamateurvoetbal.nl een prima kans om nog dichter bij de doelgroep te komen. Pesman: ,,Dat is zeker het streven en we hebben onderling de nodige afspraken gemaakt om de diepte in te gaan om het zo te stellen. Amstel Radler wint meer en meer aan populariteit en we willen verder timmeren aan de weg in deze. De gesprekken verliepen soepel en het verhaal van de mensen achter Leidenamateurvoetbal klonk meteen goed en spreekt me aan. Er wordt met heel veel passie gewerkt en het is een prima zaak dat deze regionale voetbalwebsite nu al vier jaar bestaat. De plannen voor de toekomst zien er ook goed uit en dit is gewoonweg een prima initiatief, waarbij de lezer uitstekend op de hoogte wordt gehouden van het voetbal in de regio. Ik kan me voorstellen dat clubs, spelers, trainers en bestuurders regelmatig een kijkje nemen op de website. De informatie is zeer uiteenlopend, betrouwbaar en je proeft het enthousiasme in de artikelen. We hebben niet lang hoeven nadenken om in zee te gaan met Leidenamateurvoetbal.nl
Hier verbinden we graag onze naam aan.”

Op de samenwerking moest natuurlijk even gedronken worden. Van links naar rechts: Kanbier, Pesman en Mentink.
Op de samenwerking moest natuurlijk even gedronken worden. Van links naar rechts: Kanbier, Pesman en Mentink.