Afgelopen weekend vierde S.J.Z. haar 70e verjaardag samen met al haar leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters. Dankzij een speciale jubileumcommissie, feestcommissie en het bestuur was het een zeer geslaagd weekend.

IMG_3111

Het jubileumweekend werd vrijdagavond ingeluid met het feest Holland meets Afrika. Op de nummers van DJ Shake, Johnny Melody en DJ Rafiki werden er flink wat dansjes gewaagd op de dansvloer van het clubhuis. En zaterdag was het voor velen weer vroeg aan de bak omdat er voor alle jeugdleden allerlei activiteiten gepland stonden. Zo is elk jeugdteam op de foto gegaan met een speciaal jubileumbord, konden zij met het team levend tafelvoetballen en heeft elke speler een bal cadeau gekregen. De zon heeft zich zaterdag bijna de hele dag laten zien, wat deze gezellige toch helemaal af maakte.

MG_3552

Zondag was de officiële receptie georganiseerd door het bestuur. Alle relaties, leden en sponsoren waren uitgenodigd om samen met het bestuur te proosten op deze bijzondere verjaardag. Want niet alleen S.J.Z. vierde haar 70e verjaardag, ook voorzitter Van der Ven vierde zijn 70e verjaardag!

MG_3541

Daarbij was de receptie een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van Leo van de Akker die na 30 jaar stopt als techniektrainer bij de club. Omdat S.J.Z. hem dankbaar is voor al deze mooie jaren mocht Leo het speciale Lid van Verdienste speldje in ontvangst nemen.
MG_3524

De competitie staat natuurlijk niet stil speciaal voor dit feestweekend dus S.J.Z. 1 speelde om 14.00 uur gewoon tegen M.M.O. 1. Altijd een spannende wedstrijd omdat de teams goed aan elkaar gewaagd zijn. De nipte 1-0 overwinning van S.J.Z. was dan ook een mooi laatste cadeautje voor de 70e verjaardag. Wat uiteraard naar afloop goed gevierd werd!

MG_3542