Het was een lang en slopend seizoen. Onze redactie is, in alle eerlijkheid, opgelucht dat het er voor even op zit. Tijd voor bezinning, rust, ontspanning en even afstand van het voetbal. Maar ook gaat ons team nadenken over hoe we onze website verder kunnen ontwikkelen en hoe we clubs nog meer met elkaar in contact kunnen laten komen; elkaars rug wassen, zogezegd. Samen sta je sterker is ons motto.

Ons vierde seizoen was niet alleen lang en slopend, maar bovenal ongemeen boeiend. Er gebeurde heel veel bij clubs en ons team heeft getracht uw club zoveel mogelijk aandacht te geven. Aandacht die de clubs, met al hun vrijwilligers, meer dan verdienen. Wij zijn er trots op dat we een record aantal clubs aan boord kregen bij de aftrap van het net geëindigde seizoen en het voelt zo niet nog beter dat nu al bekend is dat wij verder zullen groeien. Zo zal er ook een hernieuwd een-tweetje ontstaan met Hazerswoudse Boys, dat de titel pakte in 4A op zaterdag en terug is in de derde klasse. UDO is de nieuwste aanwinst en dus zal de club uit Oegstgeest in het seizoen 2015-2016 ook ruimschoots worden belicht. Alle bij ons aangesloten clubs gaven voorts aan door te gaan en dat leverde bij ons een vette glimlach op. Enkel GOL Sport haakt af, dit om de simpele reden dat de club aan de Boshuizerkade in Leiden komend seizoen (even) stopt met prestatief voetbal.

Afgelopen seizoen heeft onze redactie veel extra volgers op Facebook en Twitter mogen begroeten. Het aantal hits is eveneens andermaal toegenomen en er zijn in de loop der tijd heel veel pluimen op onze hoeden gestoken. Het laat zich raden dat ons team trots is op deze resultaten. In de slotweek kwam de kers op de taart of het uitje bij de haring, zo u wilt, met ons vierde event en onze eerste voetbalquiz (zie de meest recente publicatie daaromtrent). Beide evenementen, bij respectievelijk DoCoS en Bad Habits, werden een groot succes. Met ongelooflijk veel plezier kijkt ons team terug op deze vlekkeloos verlopen ontmoetingen.

In de voorbije weken kwamen er, als klap op de vuurpijl, enkele nieuwe sponsoren bij. Met genoegen is onze redactie een samenwerkingsverband aangegaan met Grieks restaurant Delphi te Leiden, De Leidse Fles en Brandt Schilderwerken. De komende maanden worden op dat gebied weer spannend. Blijven de huidige sponsoren loyaal en komen er nieuwe adverteerders en sympathisanten bij? Het verhaal is niet nieuw, maar voor ons team wel van levensbelang om ons werk te kunnen continueren. Onze redactie wil dolgraag doorpakken, maar zonder support is dat onmogelijk. Heeft u dit seizoen genoten van alle berichtgevingen op onze website en/of bent u enthousiast geworden van onze evenementen en wilt u meer? Wilt u uw bedrijf waar u werkt op de hoogte stellen of heeft u een eigen bedrijf en ziet u het zitten om een samenwerking aan te gaan? Neem dan gerust contact op met ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Ons pakket om te adverteren/sponsoren is wederom uitgebreid en kan nóg aantrekkelijker zijn voor uw bedrijf. Samen kunnen we nog méér aan! Verklapt kan worden dat, in elk geval, er ook in ons lustrumjaar noviteiten voor de deur staan!

Onze redactie wenst iedereen een zorgeloze en bijster aangename vakantie toe en hoopt van ganser harte dat het komende seizoen nog mooier wordt dan het voorbije seizoen. Voor ons redactieteam, voor u als lezer en/of voor uw club: Pluk de dag!

En uiteraard: dank voor alle support!  Vanuit de clubs, de steun van adverteerders en sponsoren en al onze volgers.