Het eerste deel van het seizoen zit erop. Her en der heerst optimisme en bij andere clubs is het gevoel wat minder naar aanleiding van de eerste reeks wedstrijden. Voor elke club geldt dat er hoe dan ook nog genoeg kansen komen om de positie te verbeteren. Ook voor onze redactie zit het er even op. Ons team gaat na 24 december, net als een ieder, even bijkomen en we gaan ons opladen voor een ongetwijfeld boeiende tweede seizoenshelft.

Afgekeurd

Donderdag 24/12 zal er nog het nodige worden geplaatst! Op maandag 28 december zal onze redactie vervolgens nog een verslag plaatsen van de ZijlCup, een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door Roodenburg. Mocht er in de week van 28 december tot en met 31 december nog nieuws zijn van het trainersfront dan zal onze redactie dat ook nog melden op onze website. Onze redactie zal op dinsdag 5 januari weer officieel starten met berichtgevingen over het regionale voetbal. Uiteraard blijft onze website wel in de lucht en dus is er meer dan voldoende gelegenheid om eens terug te bladeren op bijvoorbeeld de clubpagina’s, bij de rubrieken, om samenvattingen terug te kijken of nog eens een interview te lezen. Copy kan wel gewoon worden ingeleverd via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Rest ons u namens de voltallige redactie een ieder zeer aangename feestdagen toe te wensen. Bovenal aansluitend een gezellige Oudejaarsavond en vervolgens een gezond, sportief en succesvol 2016 in alle opzichten. Ons team bedankt u voor de getoonde belangstelling en de support, in welke zin dan ook. Graag ‘ontmoeten’ we alle lezers en volgers weer in het nieuw jaar!

Kerstmis