Vorige week kondigde onze redactie aan dat het 5000ste artikel (!) geplaatst zou worden sinds onze start in 2011. Welnu, dit weekend was het zover. Onze redactie vroeg aan de lezers om even een korte reactie te geven op dit heugelijke feit. Een compliment, tips, een gevoel, suggesties…alles was welkom. Tal van mensen hebben ons een reactie gestuurd en die logen er niet om. Onze redactie kreeg de nodige complimenten binnen en de hoed ging symbolisch af. Onze redactie dankt iedereen die even de moeite nam. Binnenkort zal er een aparte plek op de website worden gecreëerd waar reacties kunnen worden toegevoegd. Daar staan nu alvast enkele reacties op en er komen ook wat vleiende quotes op van onze Ambassadeurs. Is onze redactie best wel trots op..

Jubileum

Onze redactie loofde enkele prijzen uit en heeft ondertussen twee winnaars aangewezen. De hoofdprijs gaat uit naar Willem van Ettinger!! De andere prijs is een prooi geworden voor Ricardo Heruer. Heren, van harte en dank voor jullie bijdrage. Onze redactie zal weldra contact met jullie opnemen aangaande de gewonnen prijzen!

Hierbij de winnende bijdrage van Willem van Ettinger:

Mensen wees sportief en heb respect voor elkaar binnen en buiten het veld

,,De site ziet er goed uit, leuke stukjes over het Leidse voetbal en daar omheen . Wat ik wel mis is een vacaturebank. Dit voor de club om trainers ,leiders ,verzorgers te vinden. Het lijk me ook leuk om iedere maand een interview met 2 voorzitters van clubs te houden. Wie tegen elkaar spelen en ook wat er in hun club speelt, zo kom je misschien ook tot samenwerking bv. met betrekking tot inkoop van voetbalkleding tot kantine-inkoop. Verder ga zo door!”

Willem, we gaan ons buigen over de suggesties. Nog wel een tip over de vacaturebank. Deze bestaat namelijk al wel en valt onder het kopje Marktplaats op onze homepage. Daar kunnen vacatures worden geplaatst, maar ook kunnen er onder meer verzoeken worden gedaan aangaande oefenwedstrijden en het zoeken naar tegenstanders. Alle regionale clubs kunnen hier gratis en voor niets gebruik van maken. Onze redactie heeft gemerkt dat het goed werkt!