In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Lars van Bommel van Valken’68.

Lars van BommelMijn naam is Lars van Bommel. Ik ben geboren op 31-08-1990 in Rijnsburg. Na mijn middelbare school ben ik naar het CIOS in Haarlem gegaan. Deze heb ik afgerond met specialisatie op LOBOS (Lichamelijke Opvoeding Buurt, Onderwijs en Sport). Hierna ben ik verder gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik nu in mijn laatste jaar van Sport, Manangement en Ondernemen zit. Naast mijn school heb ik een eigen bedrijf in Personal Training(Because...Personal Training). Hier begeleid ik al 5 jaar mensen met afvallen, conditie & spieropbouw, sportrevalidatie en sportspecifieke trainingen.
Mijn voetballoopbaanmini's VV Oegstgeest, F3 VV Oegsteest, F1 VV Oegstgeest, E1 vv Oegstgeest, D1 VV Oegstgeest(2e klasse), C1 VV Oegstgeest(2e klasse), B1 VV Oegstgeest(3e en 2e klasse), A1 VV Oegstgeest (2e klasse en 1e klasse), A1 Rijnsburgse Boys(2e divisie landelijk), 1e VV Oegstgeest(3 seizoenen 3e en 2e klasse), 1e Valken '68 (bezig aan mijn 3e seizoen, 2e en 1e klasse)
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Naast mijn voetbal vind ik fitness erg leuk om te doen als andere sportactiviteit en voor de rest vind ik het leuk om gezellig wat met vrienden en/of vriendin te doen. Dit kan varieren van een avondje bij iemand thuis zitten tot een drankje doen in de kroeg of discotheek.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeKon. Emmaschool in Rijnsburg, Wellant college Rijnsburg, CIOS Haarlem, Hogeschool van Amsterdam
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.1. Deltasport 2.Sportlust 3.Zwaluwen 30 4.Swift 5.Haaglandia 6.Nootdorp 7.ARC 8.Valken '68 9. DSO 10.HVC'10 11.Forum sport 12.Voorschoten 13. GHC 14. HBOK
De website Leidenamateurvoetbal.nlLeuke site die veel clubs en klasse's bij elkaar brengt waardoor je gemakkelijk alles in de buurt in de gaten kan houden.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioHoofdveld van Quick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds VV Oegstgeest D1 - Katwijk D1 0-2 achter, vervolgens krijgen we een penalty tegen met nog 15 minuten te spelen. Deze wordt gemist en wij maken in het laatste kwartier nog 3 goals. Eindstand 3-2. Kampioenschapswedstrijd naar de 1ste klasse: Vitesse Delft - Valken '68 na 8 minuten spelen 2-0 achter staan. Met rust stonden we nog steeds 2-0 achter. Na rust vrije trap van Jeroen Haasnoot in de kruising, vervolgens 2 assists geven op Rens van Klaveren om vervolgens de wedstrijd helemaal op slot te gooien de 2-4 zelf binnen schieten. Kampioen van de 2e klasse! Mijn allereerste wedstrijd in het eerste van VV Oegstgeest. Na 3 minuten spelen scoorde ik de 1-0. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2-1.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik wil graag nog een aantal jaar op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. Naast voetbal wil ik dit jaar mijn school afronden en mijn eigen bedrijf uitbreiden.
Mijn puberteitDruk en gezellig, maar dat is nog niet veranderd.
VooroordeelHeb ik vrij snel, maar klopt vaak.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistExpeditie Robinson, hier had ik heel graag aan mee gedaan.
ZieligValsspelen en stelen.
Dat vind ik nou humorPiccobello BV (Youtube)
2014 was voor mijEen bijzonder jaar.
Daar had ik beter over na moeten denkenAantal kansen voor de goal
Onmiddellijk opdoekenISIS
Wat een afgangNederlands elftal
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsMH17, dat de hulpmedewerkers niet in de buurt konden komen om het allemaal te onderzoeken.
LevensmottoSoms zit het mee, soms zit het tegen
Lekker dingMijn vriendin
Dan is 2015 geslaagdHandhaven in de 1ste klasse en mijn school behaald
Muziek in mijn levenTop 40
Angst voorAchtbanen
AfknapperProfiteurs
Doe eens normaal zegje doet al gek genoeg
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromVakantie, ik hou van vakantie
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenHandhaven in de 1ste klasse
Ouder wordenWijzer worden
Dat wil ik graag nog even kwijtIedereen heel veel succes dit jaar!