GDA is verheugd mede te delen dat zij er in zijn geslaagd om een trainer voor de zondagselectie voor het seizoen 2015 – 2016 te contracteren in de persoon van Dennis Olman. Dennis Olman volgt met ingang van het nieuwe seizoen de huidige trainer John Baven op.

Olman zijn trainerscarrière voerde hem van PEC Den Haag richting Leiden waar hij in totaal nu elf seizoenen achtereen als hoofdtrainer actief is. Dennis Olman was zes seizoenen trainer van FC Boshuizen en promoveerde in die periode van de derde naar de eerste klasse van het zondagvoetbal. Na FC Boshuizen vertrok Olman naar het Leidse GHC, waar hij nu inmiddels vijf jaar aan het roer staat en ook daar promoveerde de club onder zijn leiding naar de eerste klasse in het zaterdagvoetbal.

De Technische Commissie van GDA heeft in de gesprekken Dennis leren kennen als een gedreven ambitieuze trainer die graag bij GDA aan de slag gaat. Olman heeft al een paar wedstrijden van zowel GDA 1 als GDA 2 bekeken en ziet dat er veel potentie in de jonge spelersgroep zit waar hij graag mee aan de slag gaat.

Bron: GDA-website

Aanvullende reactie van Olman: ,,De club en ik hebben wat water bij de wijn gedaan en zo zijn we er uitgekomen. Ik ben binnen korte tijd bedolven onder warme app’jes vanuit de club en dat geeft me een goed gevoel. GDA is een gerenommeerde vereniging met iets van 46 elftallen en een sporthal en ik heb al gezien dat er heel wat van te maken valt. Ik heb er trouwens in die tijd ook met FC Boshuizen tegen gespeeld. Ik heb er veel zin in. Vanzelfsprekend blijft de focus nu eerst op GHC gericht. We willen degradatie ontlopen. Maar ook als dat niet zou lukken, heb ik fantastische tijden meegemaakt, waarin de club flink is opgeklommen.”