ASC-GOL Sport 1
Beslissingswedstrijd- Ondanks alle commotie rond het beslissingsduel werd op Hemelvaartsdag op het veld van DoCoS het degradatieduel tussen Gol Sport en ASC afgewerkt. Overigens onder protest van de Oegstgeestenaren die aanvankelijk niet wilden opdraven omdat  ASC Gol Sport van vals spel betichtte. Waar ASC beteuterd achterbleef op het Morscomplex lachte de ploeg van Taoufik Matoug en Anour Hamdi de tanden bloot na de niet onverdiende 3-2 zege op medepromovendus ASC. Het verblijf van Gol Sport in derde klasse is  weer een stukje dichterbij gekomen al wachten de groenhemden nog een pittige nacompetitie, die komend weekeinde van start gaat.
ASC-GOL Sport 6
Gol Sport, dit seizoen voor het eerst sinds het bestaan van de club uitkomend in de derde klasse, kende een voortvarende eerste seizoenshelft, maar raakte vervolgens het spoor volledig bijster. Blessures en schorsingen en niet in de laatste plaats te weinig trainingsarbeid waren hier onder meer debet aan. De Leidenaren pakten afgelopen zondag echter de laatste strohalm door verrassend met 1-3 van Teylingen, na kampioen Hillegom de ‘best of the rest’, te winnen en dwong daarmee een beslissingswedstrijd af tegen ASC dat op zijn beurt het niet kon bolwerken tegen DOSR afgelopen zondag.
ASC-GOL Sport 3
De ploeg van de Leidse Boshuizerkade kwam in zesde minuut al met enig fortuin op voorsprong na een vrije trap van Rivelinho de Vlugt. De houdbare bal werd door ASC-goalie Ragnar Oosterhof wat knullig in eigen doel gewerkt.
De goal leek bevrijdend te werken en niet veel later had de weer van een schorsing (door het bestuur opgelegd, red.) teruggekeerde Mohamed Achahbar met een ‘Messi-achtige’ actie zomaar de 0-2 op zijn schoen, ware het niet dat een verdediger de bal uit de doelmond wist te werken. In de openingsfase liet Achahbar overigens zijn werkelijke klasse zien, al viel de nummer negen van Gol Sport in het verloop van de wedstrijd behoorlijk terug. Op een prima dieptebal van Said Ajar leek de vleugelspits alsnog de 0-2 te maken, maar de goal was in de ogen van de assistent scheidsrechter in buitenspelpositie gemaakt. Een signaal waar heel veel van de ongeveer 200 toeschouwers niets van begrepen.
Geschrokken van de achterstand herstelde ASC zich zienderogen, in de 26ste minuut resulterende in de mooie gelijkmaker van Ralph van Zandwijk, die een diepe bal fraai aannam, zijn tegenstander met een kapbeweging het bos instuurde waarna hij vervolgens de bal fraai in de korte hoek schoot achter de verder prima keepende Oguzhan Yazici: 1-1.  Vier  minuten later werd het erger voor Gol Sport nadat Ward Buijze een vrije trap mocht nemen die een van de Kadebewoners met de hand beroerde. De door scheidsrechter Karagantcheff toegekende penalty werd door routinier Ruben Dutrieux onberispelijk binnen geschoten: 2-1.
ASC-GOL Sport 4
Vlak na rust miste Nick van der Reijden een levensgrote kans op de gelijkmaker na goed voorbereidend werk van Achahbar. Niet veel later miste Van Zandwijk aan de andere kant de kans op de 3-1. Zin inzet ging voorlangs. Vanaf dat moment kwam Gol Sport nauwelijks meer in de problemen. Sterker nog, de ploeg van interim-coach Hamdi kwam via Ergun Bayram terug tot 2-2 na een uitstekende actie van Said Ajar die bij de achterlijn de bal voortrok op de bekwaam afrondende  Bayram. ASC kwam nog een keer voor het doel van Yazici maar het schot van Rousseau werd gepareerd. ASC, ver achterover leunend,  maakte het zich nog moeilijker na de rode kaart van Kluuk Walenkamp. Gol Sport sloeg genadeloos toe via Ajar, die een slippertje van Oosterhof afstrafte. Gol Sport kwam in de slotfase niet meer in de problemen. Na afloop waren de Leidse spelers door het dolle heen en lieten de Oegstgeestenaren beteuterd achter.
Over de commotie rond het treffen wilde het bestuur van Gol Sport geen woord kwijt. Want alle de door de KNVB gevraagde stukken zijn door Gol Sport ingeleverd. Het woord is nu aan de KNVB. Trainer Anouar Hamdi wilde niet ingaan op het verwijt dat zijn ploeg vals zou hebben gespeeld. ,,Wij hebben ons alleen maar met deze wedstrijd bezig gehouden. De ploeg heeft vanmiddag keihard geknokt en uiteindelijk verdiend gewonnen. We hadden de 2-0 moeten maken en dan hadden we het ons zelf makkelijker kunnen  maken, maar helaas werd de goal afgekeurd. We leven nog.”
ASC-GOL Sport 2
Basisopstelling Gol Sport: Yazici; Isik, Mrani, Muhizi, Bukuru, De Vlugt, Van der Reijden, Ajar, Achahbar, Moutaoussut, Ergun Bayram.
http://www.fotografiewilcodevilee.nl/