Het bestuur van v.v. GOL Sport Leiden heeft onze redactie kenbaar gemaakt dat de samenwerking, aan het einde van dit seizoen, met trainer-coach Taoufiek Maatoug zal stoppen. Het bestuur en Maatoug waren het hierover gezamenlijk eens tijdens het gesprek dat recent werd gevoerd.

GOL_Sport_complex_0358

Een woordvoerder van de club aan de Leidse Boshuizerkade: ,, Met Taoufiek Maatoug heeft het bestuur drie jaar geleden de juiste man op het juiste moment binnen gehaald. Taoufiek is een ambitieuze trainer-coach die moeilijk te vervangen zal zijn. Hij heeft met de spelersgroep in het eerste seizoen net aan een periode misgelopen maar wist in het tweede seizoen alsnog te promoveren naar de derde klasse KNVB (als eerste trainer in GOL Sport geschiedenis). Ook het eerste deel van dit seizoen, waarbij onze doelstelling primair handhaven is, heeft hij met onze spelers een goede plek weten te bemachtigen op de ranglijst. Hiermee heeft Taoufiek de afgesproken doelstelling ingelost en zijn drie jaar volgemaakt, waar weinig trainers in de regio in slagen bij hun vereniging. Kortom, het was een goed huwelijk met veel wederzijds respect. Het is dan ook voor ons geen afscheid maar eerder een tot ziens! Het bestuur dankt dan ook Taoufiek voor al zijn inspanningen in de afgelopen jaren voor GOL Sport en wenst hem de resterende wedstrijden heel veel plezier toe.”

Het bestuur van GOL Sport zal de komende weken op zoek gaan naar een waardige opvolger voor het volgend seizoen. Binnenkort zal er een profielschets worden opgemaakt. Mochten er geïnteresseerden zijn of vragen hebben dan kan dat kenbaar worden gemaakt via mailadres: info@golsport.nl o.v.v. vac. hoofdtrainer.