In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Sander Goudriaan, speler van Kagia.

VRAAGANTWOORD
Sander GoudriaanHallo, Ik ben Sander Goudriaan, ik ben geboren op 28 juni 1990 in Abbenes. Sinds een aantal jaar werk ik in rozenkwekerij. Daarvoor heb ik mijn studie mbo 4 bloemen en plantenteelt afgerond. Ik woon samen met mijn vriendin Miranda, en sinds eind november zijn wij de trotse ouders van onze dochter Fenna.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen met voetballen bij S.V. Abbenes. Daar heb ik in de jeugd gevoetbald tot en met de B-junioren. Daarna ben ik naar v.v. Kagia gegaan en daar voetbal ik nog steeds.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Leuke dingen doen met mijn gezin.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeBasisschool De Tonne in Abbenes, Middelbare school Uitermeer in Lisse, Mbo Wellant in Aalsmeer
Mijn elf in OranjeCillessen, Janmaat, De Vri,j Martins Indi, Blind, Klaassen, Clasie, Sneyder, Robben, Huntelaar, Van Persie
Mijn favoriete elftal met spelers waarmee ik speelde of nu (nog) speelIn elk team waarin ik heb gevoetbald, heb ik altijd met veel plezier gedaan.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys heeft een mooi stadion, maar toch heeft Kagia een veel mooier en gezelliger complex.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Kampioenschap met de A1 van Kagia. Promoveren met Kagia 1. Het mooie toernooi van het Nederlands elftal afgelopen WK.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal heb ik niet veel toekomst plannen meer. Ik ben tevreden hoe het nu gaat. Daarbuiten zien we wel wat er nog op ons pad komt.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welIk lees vaak de verslagen op deze site. En de verslagen over Kagia.
Leidenamateurvoetbal.nlDit is een leuke site met alle verslagen van clubs uit de buurt.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitWerken, voetballen en lekker veel tijd doorbrengen met mijn gezin.
Mening over tweede divisieIk heb niet echt een mening hierover.
Dat vind ik nou humorVoetbal bloopers, lucky tv.
Dat zou ik nou nooit doenBungee jumpen
Spijt vanGeen idee
Ga ik toch eens over nadenkenAls er een club komt met een leuk contract.
Wat een afgangDe eerste wedstrijd tegen SEV. Maar we waren ook nog niet echt op elkaar ingespeeld en dat is naarmate het seizoen vorderde veel beter geworden en staat er nu wel een team die voor elkaar wil knokken.
Te triest voor woordenDat er zoveel problemen zijn in de wereld
LevensmottoAltijd blijven lachen, en maak van elke dag een feestje.
Mooie dame hoorDoutzen Kroes
Kijk ik naar uitNaar mijn vakantie
Vakantie 2015Lekker 3 weken genieten op de camping.
Wat ik over zou willen doenEigenlijk niks
Zou ik graag beter beheersenVoorzetten beter inschatten.
Dat mis ik wel eensEigenlijk mis ik helemaal niks
Andere sportenTennis
Deze principes streef en leef ik naGoed zorgen voor mijn vriendin en dochter en er altijd voor ze zijn. En genieten van het leven
Verschrikkelijk overgewaardeerdProfvoetballers die denken dat ze heel erg goed zijn en er te veel voor krijgen
Dat wil ik graag nog even kwijtRob Gort bedankt voor de koffie en verzorging!!