Districtsbeker- Na het succes van de zaterdagtak, dat won van de koploper, was er nog meer reden voor lachende gezichten op Adegeest. De zondagtak kwam met een 2-3 zege op zak terug van de bekerwedstrijd tegen RVC’ 33 en blijft dus strijden op twee fronten. Voor de formatie van Laurens van der Voort was er lange tijd geen vuiltje aan de lucht, maar at the end was er toch weer een narrow escape voor de geelgroenen.

Routinier Robert Toret over de bekerzege. ,,In de eerste helft waren we oppermachtig en liepen we uit naar een riante 0-3 voorsprong. Frank van den Heuvel kopte de eerste goal binnen, waarbij ik zelf de assist mocht geven. Niels van den Berg (foto) scoorde de tweede en derde goal. Eerst via een kopbal op aangeven van Van den Heuvel en later begon de aanval bij Abdel Lamrabette, onze keeper. Hij gooide Van den Heuvel aan, die met een perfecte dieptepass Michael Kers vond. In plaats van zelf scoren gunde hij de treffer aan Van den Berg. Een heerlijke aanval, moet ik zeggen.”

Niels van den Berg

Vervolgend: ,,Van den Berg kreeg na rust meteen een grote kans op de 0-4, maar dat feestje ging helaas niet door. Daarna liepen we weer eens teveel achteruit en riepen we de problemen over onszelf af. Dat mag je wel een oude kwaal noemen, ja. RVC’33 kwam via opportunistisch voetbal terug tot 2-3 en zo werd het nog even linke soep, hoewel we ook zat ruimte kregen om definitief orde op zaken te stellen. Jesper Kloeke was het dichtst bij met een inzet op de paal. Al met al een prima eerste helft van ons en een dramatisch slechte tweede rondgang. Dat baart wel oprechte zorgen, want dat hebben we nu al dikwijls meegemaakt. Die repetitie moet eruit, want we doen onszelf zo tekort.”