Vierde klasse A (zaterdag)- FC Boshuizen (za) stond na een zege op Blauw Zwart in het tweede weekend van oktober 2014 op zes punten. Vier maanden later is er nog geen punt bijgekomen voor de ploeg van Charl van Goozen. Het opleidingsteam verloor zeven keer op rij met de alles zeggende doelcijfers van tien voor en zevenenveertig tegen. Er werd onder meer verloren van Football Factory (2-11) en VVSB (0-15). J.l. zaterdag ging het ook fout. Oosterheem won met 2-4 in Leiden. Trainer Van Goozen deed een noodoproep. Het moet anders aan de Kade.
,,Na rust scoorde de verdienstelijk spelende Hakim Bouchlaf tweemaal en trok de stand gelijk (2-2) na 58 minuten voetbal. Oosterheem was even de kluts kwijt. Het leek weer een wedstrijd te worden, maar doordat Boshuizen het middenveld en de backposities niet voldoende bezet hield kon Oosterheem gemakkelijk binnen 5 minuten 2-3 en 2-4 maken. Jammer voor de thuisploeg maar je kan nu eenmaal nooit 8 man voor de bal hebben lopen. Neem daarbij de geringe trainingsopkomst van de ploeg en de nederlaag is verklaard.”
,,Hoe ik mijn team op dit moment zie? Veel voetballend vermogen, genoeg kwaliteiten met een uitblinkende doelman Fenno Blikman , echter teveel spelers voeren hun verdedigende taken niet naar behoren uit. Als trainer probeer ik samen met de aanvoerder de jongens te motiveren en werken we met de trainers van de zondagtak samen om zo goed mogelijk naar de wedstrijden te werken met leuke trainingen. Teveel gasten blijven echter zo maar weg. Echt ongelooflijk, jonge gasten van rond de twintig jaar met nog een voetbaltoekomst voor zich. Daar snap ik als trainer niets van, ga toch lekker ballen joh. Als er een gezonde speldiscipline komt hoeven wij van geen enkele ploeg te verliezen. Ik hoop dat het nu eindelijk eens wordt opgepakt door spelers. Zie het maar als een oproep, want het kan echt allemaal veel leuker zijn voor de groep, de club en de trainer.”