In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Jeffrey Kastelein van Hazerswoudse Boys.

VraagAntwoord
Jeffrey Kastelein1Jeffrey Kastelein, 26 jaar. Geboren op 29-12-1988 in Leiderdorp. Woon in Hazerswoude Dorp. Werk als accountmanager bij Boot & Co Boomkwekerijen.
Mijn voetballoopbaanVanaf de F-jeugd al bij Hazerswoudse Boys.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Biertje doen met vrienden, motor rijden, op vakantie gaan en voetbal kijken in de kroeg.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeBasisschool: Johannes Post School in Hazerswoude Dorp. Middelbare school: Groene Hart Lyceum in Hazerswoude Dorp. MBO: Wellant College in Gouda.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.Oei, lastig. Verwacht dat Koudekerk, DWO, Docos en Lugdunum wel hoog eindigen..
EK zonder Oranje Haha, dat is triest.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioVind die nieuwe complexen wel wat hebben zoals bij BSC '68, ASW en Meerburg.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Op 1 sowieso het kampioensschap van vorig seizoen. 2. Promotie van een aantal jaar geleden via de nacompetitie. 3. En de 1-1 en 2-1 tegen Mexico afgelopen WK. We keken met een paar honderd man op het Ambachtsplein in Hazerswoude en de ontlading bij de 2 goals was echt super!
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Zolang ik blessure vrij blijf en het kan combineren met me werk wil ik zeker nog een aantal jaar in het eerste blijven spelen. Wil wel de 15 seizoenen halen. (Dit is nou me 10e seizoen). Buiten het voetbal over een paar jaar huisje boompje beestje… Verder weinig toekomstplannen.
Eerste vijf eredivsie en laatste vijf straks1. Ajax 2. Feyenoord 3. PSV 4. Vitesse 5. AZ 14. Cambuur 15. ADO 16. Excelsior 17. Willem II 18. Graafschap
Social mediaFacebook
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistKijk graag naar Undercover in Nederland, VI, Ik hou van Holland. Hou niet van soaps en mode programma´s.
ZieligAl die vluchtelingen.. Was van de zomer op vakantie in Kos. Maar al zag je wat daar op een dag allemaal aan kwam met bootjes….
Dat vind ik nou humorJohan Boskamp bij VI
Dat zou ik nou nooit doenZou niet iets weten….
Daar had ik beter over na moeten denkenOver mijn antwoord voor het latje trappen 😉
Onmiddellijk opdoekenIS
Wat een afgangNederlands elftal
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsJohan Cruijff
LevensmottoAltijd blijven lachen
Lekker dingSilvie Meis
Muziek in mijn levenLuister graag naar Slam FM. En zo af en toe is 100% NL in de auto ook te horen.
Angst voorGeen idee……..
Doe daar nou eens wat aanVoetbalouders bij de jeugd. Al hoor je die soms tegen hun kinderen en scheidsrechter tekeer gaan. Dat gaat nergens over!!
Doe eens normaal zegProfvoetballers die bakken met geld verdienen en te beroerd zijn om soms een stapje extra te doen..
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromToch wel de zomer. Hij is net voorbij maar hou toch wel meer van het zonnetje als van het koude weer wat eraan zit te komen..
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenHazerswoudse Boys. Tussen plek 7 en 10
Verschrikkelijk overgewaardeerdDepay
Dat wil ik graag nog even kwijtWanneer is de herkansing voor het latje trappen;)?