HomeBekerVan den Bosch ziet leuke dingen, Hazerswoudse Boys wel uitgeschakeld

Van den Bosch ziet leuke dingen, Hazerswoudse Boys wel uitgeschakeld

-

Districtsbeker- Hazerswoudse Boys is er niet in geslaagd om de volgende ronde van de beker te bereiken. Bij Vlotbrug werd met 3-1 verloren, waarbij de bezoekers vooral na rust in het stof beten. Trainer Manfred van den Bosch zag zijn ploeg bij vlagen aardig voetbal op de mat leggen, maar miste teveel pionnen om met de zege aan de haal te gaan.

Van den Bosch gunde een aantal spelers rust en vond het ook van belang om andere spelers aan het werk te zien. Drie minuten voor rust kwamen de bezoekers op 0-1 door Rens Louwers, maar even later, en nog net voor de pauze, scoorde de thuisploeg de gelijkmaker.

Na de rust toonde de gastheer uit Hellevoetsluis zich feller en zag Van den Bosch dat zijn team niet meer bij machte was om gelijke tred te houden. ,,Toch hebben we aardig gespeeld. Bovenal is alles heel gebleven en dat vind ik minimaal zo belangrijk. Zoals eerder gesteld missen we wat spelers en dit seizoen hebben we iedereen nodig om resultaten te kunnen boeken. Daarom ben ik al met al niet ontevreden over deze vertoning. We gaan ons nu weer opmaken voor de competitie.”

Hazerswoudse Boys is momenteel de nummer tien en krijgt komende zaterdag bezoek van Kagia, dat gisteren met 0-1 won van en bij Lugdunum. In het weekend erop wacht voor de Boys de klus in Leiden bij de kikkers.