Vrijdag 20 februari bestaat FC Rijnland 25 jaar. Dit jubileum willen wij niet geruisloos voorbij laten gaan. Speciaal voor dit jubileum heeft FC Rijnland een jubileumcommissie in het leven geroepen om de organisatie van het jubileum ter hand te nemen.

De festiviteiten zullen bestaan uit:

Vrijdag 20 februari – jubileumreceptie

Zaterdag 21 februari – jubileumfeestavond

Voorafgaand aan de receptie zal een voetbalwedstrijd worden georganiseerd. De wedstrijd zal een strijd worden tussen de 2 fusieclubs van FC Rijnland (ZLC – Oranje Groen). De receptie is voor (oud)leden van FC Rijnland en oudleden van ZLC en Oranje Groen.

Tijdens de receptie zullen we de FC Rijnland krant uitbrengen en een onthulling van, een voor de clubhistorie van belang zijnde, een surprise. De receptie wordt georganiseerd van 20 – 22 uur en zal gedurende die tijd en de rest van de avond muzikaal worden ondersteund door Bart (Barcelona) Schoonderwoerd den Bezemer. Het jubileumfeest kent een scala van artiesten en kaarten hiervoor kosten 15 euro.

Wij zoeken Oud leden van ZLC, Oranje Groen en FC Rijnland i.v.m ons 25-jarig jubileum. Vind u het leuk om onze jubileum receptie bij te wonen laat het ons dan weten. U kunt reageren naar: pikaarw@xs4all.nl, pb op facebookpagina  of bellen via 06-30705907.

Note redactie: uiteraard zal Leidenamateurvoetbal.nl ook stil staan bij de feestfestiviteiten van de club uit de Leidse Morsch!

Rijnland_complex_0415