Bijna is het zover, op 6 juni vindt de grote Benefietdag plaats op SJZ. Vanaf 12 uur opent SJZ haar poort voor jong en oud. Allerlei leuke activiteiten, een aantal gratis en een aantal tegen een zeer kleine vergoeding, worden er georganiseerd. Met als knallers natuurlijk de wedstrijd SJZ 1 – Oud Feyenoord, de grote veiling én als afsluiter een mooi feest gecombineerd met de Champions League finale die ook gekeken kan worden.

 

Een aantal leuke kavels worden geveild, zo kunnen we al aan u verklappen! Wat dacht u van een gesigneerde wedstrijdbal van Feyenoord, VIP kaarten voor een wedstrijd van ZZ Leiden, een diner voor 2 bij de Hollandse Tuyn of een gesigneerd shirt van het RTL Sterrenteam? En dit is nog maar een kleine greep uit alle super gave kavels die geveild zullen worden door niemand minder dan Tom van der Meer en Rik van der Geest, wie kent ze niet?

 

Een dag voor leden en door leden van SJZ want iedereen wordt opgeroepen zijn of haar steentje bij te dragen. Figuurlijke steentjes voor letterlijke steentjes. Want de opbrengst van deze benefietdag komt ten goede van de verbouwing van de laatste kleedkamers. Een zeer grote investering voor onze kleine dorpsclub, maar wel heel hard nodig. Want SJZ vindt het van groot belang dat iedere speler én tegenstander bij ons gebruik kan maken van hygiënische, goede en veilige kleedkamers. Dat vindt u toch ook?

SJZ_BENEFIETDAG_2015_DIV-1

 

Het globale programma ziet er als volgt uit:

12.00 – 14.00                    Diverse activiteiten voor de jeugd zoals bijvoorbeeld schminken, voetgolf, penalty schieten, spons gooien op prominente SJZ’ers, pony rijden en nog veel meer.

14.30 – 15.45                    Wedstrijd SJZ 1 – Oud Feyenoord

17.00                                  Veiling

20.45 – 00.00                    Binnen in de kantine is de Champions League finale te zien! Ofwel: Barcelona-Juventus.
Buiten zal er muziek verzorgd worden door zanger Rick Melissen en DJ Lars van Poelgeest

 

Tevens wordt vanaf 17.30 uur de barbecue aangestoken waar u lekkere broodjes hamburger of een portie saté kunt kopen. Tevens is de snackhoek ook open voor een patatje, kroket en/of frikandel. Voor ieder wat wils en u kunt lekker blijven plakken!

 

Al met al een dag waarvoor we graag iedereen uit de regio willen uitnodigen en die u eigenlijk niet kunt missen! Om aanwezig te zijn op deze leuke dag verkopen wij kaartjes waarbij u de gehele dag toegang heeft tot het SJZ terrein. U kunt dus zelf bepalen op welk tijdstip u komt. Een kaartje kost in de voorverkoop €2,00 en zijn verkrijgbaar aan de bar van SJZ, bij Kapsalon Zoeterwoude (Kerklaan 8) of via [email protected]. Aan de deur worden de kaartjes verkocht voor €3,00 per stuk. U bent van harte welkom!