Het gaat FC Rijnland voor de wind. Nu het vlaggenschip gepromoveerd is naar de 3e klasse verwelkomde de Mors- bewoners al 4 nieuwe spelers. Nu kan de kersverse derdeklasser ook melding maken dat het de trainersstaf verder op orde heeft gebracht. Naast de komst van Paul Pikaar, die samen met Henk Brandt als assistent het eerste gaat begeleiden, heet de club uit de Mors ook Richard de Graaf en Michael Sels welkom. Het duo dat vorig seizoen nog de scepter zwaaide bij het eerste elftal van Leidsche Boys zondag neemt komend seizoen het tweede van FC Rijnland onder handen.

Samen met Lucienne Oevern die de begeleidersrol oppakt en Wander Wassink, die als assistent-scheidsrechter door gaat, tracht FC Rijnland komend seizoen het gat tussen 1 en 2 te verkleinen. Hiermee is het beleid verder ingezet om een langdurig verblijf in de 3e klasse te realiseren door talenten in het 2e verder te begeleiden. Zowel Richard de Graaf, ooit spelend voor ADO Den Haag, als Michael Sels ervaren bij FC Rijnland het warme bad gevoel en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking bij hun nieuwe club. Om het gat tussen 1 en 2 verder te dichten is de doelstelling om promotie met ons 2e elftal te bewerkstelligen. Beide heren zien dit als een mooie uitdaging bij hun nieuwe club.

Richard de Graaf en Michael Sels gearriveerd bij hun nieuwe club
Richard de Graaf en Michael Sels gearriveerd bij hun nieuwe club

Naast het goede nieuws rond de spelersstaf wordt de selectie verder uitgebreid met Robert Gubler. Robert speelt nu in een vriendenteam bij de club in Noord. Na enkele seizoenen voor de gezelligheid te hebben gespeeld pakt Robert Gubler de draad weer op om prestatiegericht te gaan spelen bij FC Rijnland. De gedreven Gubler kijkt uit om het groengele shirt te gaan dragen.

Robert Gubler